2777
2789

نه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پزشک با پزشک معمولا خوبه اگه هر دو مثل هم باشه تایم کارشون چون تایم کارشون زیاده معمولا فقط با همکار ...

راجب زندگی اینده شون اته همه رفت امد اقا با خانماست 

راجب زندگی اینده شون اته همه رفت امد اقا با خانماست

باید خیلی بررسی کنید اگه براتون مهمه ببین خواهر من دندونپزشک بود خواستگارش گفت چون خودم بیمارش بودم دیدم که اصلا با بیمارا حرف نمیزنه نمیگه بخنده وراجی نمیکنه به مرور که از خودش پرسید و شخصیت پسر رو شناخت دید بله به نظر میاد همینطورم هست از نظر من خانومی که براش مهمه شوهرش نگه بخنده روابط باز راحت نداشته باشه با خانوم ها نباید با همچین فردی ازدواج کنه 

خب این طرف تمام ارتباطش با حانماست

بعضی مردا با خانوم هاست تمام کارشون اما بداخلاق برخورد میکنن و خیلی جدی پیش نیومده برین دکتر خودتون میبینیم بعضی دکترهای مرد به قدری جدی هستن و متین که خانوم ها فقط تو حیطه همون کار باهاشون صحبت میکنن 

بعضی مردا با خانوم هاست تمام کارشون اما بداخلاق برخورد میکنن و خیلی جدی پیش نیومده برین دکتر خودتون ...

نه این خیلی خوش رو و خوش خنده اس و با همه راحته حس میکنم اینو از استوری هاش فهمیدم ک مال کاریش هست