2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دویست دارم برم شنیدم بیشتر برا حجم دهی باسن و پایین تنه خوبه برا کاهش چربی بهتره یه رشته دیگ انت ...

کدومش رو؟

نه عزیزم چربی ندارم. اتفاقا تقریبا روی فرمم شکمم تخته و ران و باسنم چربی نداره بخاطر همین میگم حرفه ای تر ورزش کنم که اندامم بهتر بشه

🤍.
من تی ار ایکس کار کردم خیلی رشته خوبیه ولی خیلیم سخته بعضی حرکات اگه مشکل کمر داری نباید انجام بدی ا ...

خداروشکر کمرم مشکل نداره فقط پای چپم یه سیاتیک ضعیف داره که تاحالا مشکلی توی ورزش نداشتم

شما راضی بودین؟ بیشتر کدوم قسمت بدنتون فرم گرفت؟

🤍.
خداروشکر کمرم مشکل نداره فقط پای چپم یه سیاتیک ضعیف داره که تاحالا مشکلی توی ورزش نداشتمشما راضی بود ...

همه جای بدن در گیره ولی مربیت باید خوب باشه حتما نگاه کنه موقع کار کردن با بند چون یکم فرم بدنت اشتباه باشه اسیب به ستون فقراته

کدومش رو؟نه عزیزم چربی ندارم. اتفاقا تقریبا روی فرمم شکمم تخته و ران و باسنم چربی نداره بخاطر همین م ...

فکر کنم هر دوتاش یه خانم تو اینستا بود خیلی فرم خوبی داشت پایین تنه شون ولی تپل بودن 

ازشون سوال کردم گفتم پی ار ایکس و پیلاتس کار میکنن

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم هر دوتاش یه خانم تو اینستا بود خیلی فرم خوبی داشت پایین تنه شون ولی تپل بودن ازشون سوال کردم ...

وای چقدر خوبببب

من زمان دوتاش رو ندارم چون درس میخونم الانم تاپیک های قبلی و تجربیات بقیه رو میخونم از تی ار ایکس ترسیدم شاید همون پیلاتس رو برم🙂‍↔️

🤍.