2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا چی گفتی چیشد؟ سر اینک برید خونه مادرش یا مادرت اینجوری شد یا سر کادو اینا

سر اینکه به مادر من ۵۰۰ داده یواشکی تو پاکت مادر خودش ۶۰۰ گذاشته فک کرد من نمیفهممم پاکت باز کردم گفتم این چیه از اونجا دعوا شروع شد 

سر اینکه به مادر من ۵۰۰ داده یواشکی تو پاکت مادر خودش ۶۰۰ گذاشته فک کرد من نمیفهممم پاکت باز کردم گف ...

سر صد تومن خواهر من 😂😂بیا بگم بهت ک پرات بریزه پس..شوهر من هفته ای دوتومن مستقیم بی چون و چرا واسه مادرشوهرم میزنه درسته ک شغلشون با داداشش شریکن ولی حسابا دست اینه..روز مادرم اصلا نمیدونم چقد زد براش هر وقتم بخاد زنگ میزنه میگه هر قدر کرمته بزن واسم ..بعلاوه اینک من کلا ب مامانم کادو روز مادر ندادم تا حالا تهش یه جعبه شیرینی بردیم تو این چند سال یکبارم جلو مبلی تاشو گرفته بود شوهرم همین .. کلا ۵۰۰ تومن اینا اگ بخوایم بدیم فک کنم فحش بده😂😂بعدشم دائم میگه من توقع ندارم ازشون هیچی نمیخوام 

سر صد تومن خواهر من 😂😂بیا بگم بهت ک پرات بریزه پس..شوهر من هفته ای دوتومن مستقیم بی چون و چرا واسه ...

نه بابا وضعیت منم یکی مثل شماس 

سالی کم کم ۷۰ تومن شوهر ب مادرش خرج خونه میده 

خب مگه کم خرجش کرده الانم ۱۰۰ یواشکی میزاره 

نه بابا وضعیت منم یکی مثل شماس سالی کم کم ۷۰ تومن شوهر ب مادرش خرج خونه میده خب مگه کم خرجش کرده الا ...

اگ حداقل یه تومن میداد یچی اخه صد تومن عین بچه ها اومده قایمکی گذاشته ..بازم چ سادس کرده تو پاکت میتونس مثه شوهر من بزنه ب حسابش واسه من سه تومن زده ولی خدامیدونه واس اون چقد زده ک سقف حسابش پر شده بود نمیتونس کارت ب کارت کنه

اگ حداقل یه تومن میداد یچی اخه صد تومن عین بچه ها اومده قایمکی گذاشته ..بازم چ سادس کرده تو پاکت میت ...

واااای آدم دوس داره این مرد هارو خفه کنه راحت بشه 

خیلی نامردن فقط فکر و ذهنشون پیش خانوادشون هست