2777
2789
عنوان

ماشینت سایناباشه خیلی بی کلاس ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست

Mvm 315 هم میتونید بخرید ولی بعد ۵ سال خرج رو دست میذاره

من ترجیحم ماشین صفره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم حق مردم ما نیست ولی وقتی چاره نیست چه میشه کرد باید دل خودمون رو آروم کنیم ...

بله عزیزم درست میگی تلخه ولی حقیقته

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

برای امضا قشنگت ❤️❤️❤️امیدوارم ۱۲۰ سال عمر با عزت همراه با سلامتی و شادی داشته باشی

قربونت برم عزیز جان برقرار باشیو سبز

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

چه خوش اشتها، خوش به حالتون

عزیزم نگوخوش بحالتون تومگه میدونی من چقدرسختی کشیدم تاتونستم این پول جمع کنم بخدایکساله مانتونخریدم تاتونستم قرون قرون جمع کنم باوجودقسط های که داشتیم

عزیزم نگوخوش بحالتون تومگه میدونی من چقدرسختی کشیدم تاتونستم این پول جمع کنم بخدایکساله مانتونخریدم ...

پس دیگه این همه ناز و ادا چه معنی میده ؟ ساینا بی کلاسه و فلان... من اگه نداشته باشم ترجیحم اینه که پراید دست دو بگیرم تا ساینا صفر بندازم زیر پای شوهرم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چرا؟

ببین یکی مساله فروششه که پراید راحتر میتونی رد کنی تا ساینا و تیبا کوییک ،یکی از نظر شتاب که بالاتر از اون گزینه هاست ، قطعات که هر چیزی که تولیدش قدیمی تر باشه،ازمون و خطای بیشتری روش صورت گرفته،در نتیجه با تمام مزخرف بودنش قطعات بهتری براش گیر میاد،بخوام ولیل بگپ زیاد اینا اصلیاشن،اصلی ترینش اگه خانومی،در ماه یه بار یکی مزاحمت میشه میگه با پول مهریه ات خریدی،در کل ظاهرش و داخلش از نظر زیبایی قشنگتر از پراید،اگه برای مصرف خانوادگی خوبه ولی برای کار و مصرف شخصی به هیچ عنوان،این نظر منه با توجه به کلی خرید و فروش ماشین به واسطه همسرم که شغل سومشه

پس دیگه این همه ناز و ادا چه معنی میده ؟ ساینا بی کلاسه و فلان... من اگه نداشته باشم ترجیحم اینه که ...

نازوادانداریم شوهرم دوست نداره حقم داره یجورایی همه فامیلهامون بلااستثناست کردن پارس گرفتن اونم میدونم عاشق پارس ولی چه کنیم که زورمون نمیرسه وبایدباهمین قانع بشیم