2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 315 پست
آزمون استخدامی رو قبول میشم

اره

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا نه

ممنون

راجب ازدواج و آینده شغلیم چیا حس میکنی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
فضولی نباشه عزیزم بگو چی شد شاید کمکت کردیم به بهترین راهکار رسیدی؟چیزی برداشتی از محل کارت?

نه 

من کلاس زبان می رم بعد من یهو از زبونم پرید که استاد کلاس جداگانه از این کلاس در موسسه دیگه دفتر داره و درس میده ومن نمیدونستم که قانون که نباید تبلیغ کنن استادا

اصرار اصرار که زنگ بزن تا صداشو ضیط کنن منم زنگ زدم و ضبط کردم که گفت اره ولی تو تلگرام بهم پیام بده 

الان هم عذاب وجدان دارم که اخراجش نکنن

ممنونراجب ازدواج و آینده شغلیم چیا حس میکنی

سرکار میری شوهر میکنی ،کارو رها میکنی😂❤

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

سرکار میری شوهر میکنی ،کارو رها میکنی😂❤

وای نه کارمو ول نمیکنم بابا این همه دارم سگ دو میزنم ⁦اخرش یه تیکه برگه فقط 🤦🏻‍♀️⁩😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
نه من کلاس زبان می رم بعد من یهو از زبونم پرید که استاد کلاس جداگانه از این کلاس در موسسه دیگه دفتر ...

عزیزمم خیلی اشتباه کردی 

ببین به نظر من به خود اون استاده بگو وعذرخواهی کن

انشالله که مشکلی پیش نمیادبراش

نه من کلاس زبان می رم بعد من یهو از زبونم پرید که استاد کلاس جداگانه از این کلاس در موسسه دیگه دفتر ...

چون بالاخره میفهمه چون تو تماس گرفتی وصداشو ظبط کردی واون میدونی به کدوم شاگردش چی گفته

خودت بگی خیلی لهتره

وای نه کارمو ول نمیکنم بابا این همه دارم سگ دو میزنم ⁦اخرش یه تیکه برگه فقط 🤦🏻‍♀️⁩😂

دیگه بحث شیرینه شوهره😂

عزیزمم خیلی اشتباه کردی ببین به نظر من به خود اون استاده بگو وعذرخواهی کنانشالله که مشکلی پیش نمیادب ...

روم نمیشه 

منشی قسم بابا و مامانشو خورد که نگه ولی نمیدونم واقعا 

مگه منشی ها می ذاشتن ۴ تا منشی اصرار اصرار که زنگ بزن 

منم نمیدونم یهو چرا گفتم ارع 

حالا فردا مامانم قرار زنگ بزنه بگه چی بوده قضیه 

دیگه بحث شیرینه شوهره😂

حالا کی و کِی هست 🤭😂