2777
2789
عنوان

دوس پسرم خسیسه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 31 پست
خودم شرایط ندارم برم کافه شهر کوچیکه آشناها میبیننروش دیگه‌ای نیس؟

اخه مگه آشناها همون کافه می‌رن ؟ 

خب مثلا ببین برات ابمیوه یا خوراکی میخره یا نه 

مثلا مناسبت ها ولنتاین میخره یا نه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اخه مگه آشناها همون کافه می‌رن ؟ خب مثلا ببین برات ابمیوه یا خوراکی میخره یا نه مثلا مناسبت ها ولنتا ...

ینی باید تا ولن صبر کنم ؟😑

میترسم اتفاقی ببینن 

ی دیت دیگه میرم ببینم چیکار میکنه 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی باید تا ولن صبر کنم ؟😑میترسم اتفاقی ببینن ی دیت دیگه میرم ببینم چیکار میکنه

اخه مناسبت دیگه ای نیست تا اون روز 

مثلا میری دیت ببین برات خوراکی میخره یا خشک و خالی میگردونتت

اخه مناسبت دیگه ای نیست تا اون روز مثلا میری دیت ببین برات خوراکی میخره یا خشک و خالی میگردونتت

حس میکنم بلد نیس 

نمیدونم شایدم خسیسه 

دیت اولو تو ماشین تو ی کوچه نشستیم 

دیت دومم نمیدونم فک کنم بلد نیس 

حالا نمیدونم چطوری بفهمم

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

حس میکنم بلد نیس نمیدونم شایدم خسیسه دیت اولو تو ماشین تو ی کوچه نشستیم دیت دومم نمیدونم فک کنم بلد ...

اره ممکنه بلد نباشه 

بهش بگو عزیزم گشنم شده چیکار کنیم ببین چی میگه 

یا مثلا بگو بستنی بخوریم ؟

اره ممکنه بلد نباشه بهش بگو عزیزم گشنم شده چیکار کنیم ببین چی میگه یا مثلا بگو بستنی بخوریم ؟

اها ممنون 

رفتاری چیزی دیدم باز میام میگم 

قسم میخورم قبل تو دوست دختر نداشته.اولین بارش هس

نه یکی داشته قبل من ۳ سال هم تو رابطه بوده😂