2777
2789
من نمیخوام برگردم عزیزدلم چون اصلا باهاش نبودم تا حالا ولی میخوام تلاش کنم بیخیالش بشممیشه یکم منظور ...

ببین وقتی که بی خیال میشی معمولا که اشتباهات وباگ های کارت هم پی میبری و تغییر میکنی

اون زمان که بی خیال میشی ممکنه طرفت برگرده

ولی برگرده تو انقدر تغییر تو خودت داشتی که میگی ااااا وااااای من با این تو رابطه بودم

البته بی خیال شدن هم پروسه داره اینطوری نیست تو یک ثانیه بی خیال بشی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اخه کراش هم باسه باید ی ارتباطی ی دیداری باشه دیگه حدقل بفهمه دوسش داری میدونی کراش همینجوری سخت می ...

میبینیم همو فکر میکنم اونم حس داره اما الان فهمیدم با یه دخترا صمیمی شده میترسم اونو بخواد کلا و فقط منو به بازی گرفته باشه با رفتارهاش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میبینیم همو فکر میکنم اونم حس داره اما الان فهمیدم با یه دخترا صمیمی شده میترسم اونو بخواد کلا و فقط ...

مهم نباشه برات 

والا ک ارزش نداره 

تمرکز کن رو خودت بهترش میاد 

گفتی با ی دختر دیگه صمیمی شده زیر نظر بگیر اگه باهاش باشه ک بیخیال 🙂 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ببین وقتی که بی خیال میشی معمولا که اشتباهات وباگ های کارت هم پی میبری و تغییر میکنیاون زمان که بی خ ...

من اکسم مشروب می‌خورد سیگار روزی ی پاکت حدقل  و .... 

دوسش داشتم  و کلی رفتارای تاکسیک 

فک کن رفتیم کافه ی شیرموز بستنی  داد بهم بعدش گفت دفعه بعدی مهمون توییم ها😂😂😂 بعد ک بیخیال شدم و بی اهمیت شد یعنی خاک تو سرم میگفتم من اینو دوسش داشتم ی زمانییییی؟؟؟؟؟؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
مهم نباشه برات والا ک ارزش نداره تمرکز کن رو خودت بهترش میاد گفتی با ی دختر دیگه صمیمی شده زیر نظر ب ...

نه باهاش نیست ولی فهمیدم بهش پیام داده من از اون دختر از هرنظر بهترم و بهم توجه میکرد ولی حالا به اون دختر پیام داده و من واقعا حس خیلی خیلی خیلی خیلی بدی دارم و دلم میخواد ساعتها گریه کنم

نه باهاش نیست ولی فهمیدم بهش پیام داده من از اون دختر از هرنظر بهترم و بهم توجه میکرد ولی حالا به او ...

میفهممم🥲🥲چن سالته 

چی بگم هر چی صلاحه

چقدر طول کشید تا بیخیال بشی عزیزم؟

کم کم با رل دومم ک آشنا شدم  از اون طرف ک بهش افزایش علاقه داشتم  ب اکسم کاهش علاقه داشتم 

دیگه روزی رسید ک حتی ی ثانیه هم بهش فکر نمیکردم  

اونجا فهمیدم رها شده  

و اومدن رل دوم بی تاثیر نبود 

کم کم با رل دومم ک آشنا شدم از اون طرف ک بهش افزایش علاقه داشتم ب اکسم کاهش علاقه داشتم دیگه روزی ...

اهان

نه من که رل نزدم باهاش

ولی خسته شدم دیگه هربار با رفتارهای ضدو نقیضش منو گیج کرد و مغزمو درگیر کرد من واقعا دارم اذیت میشم

میبینیم همو فکر میکنم اونم حس داره اما الان فهمیدم با یه دخترا صمیمی شده میترسم اونو بخواد کلا و فقط ...

وای تو چقدررر شبیه منی...

تاپیک قبلمو بخون تو اون گفتم

کراش منم با رفتارای تابلوش منو جذب کرد و با دخترای دیگه هم لا..س میزنع عمدا جلوی من

میشه دقیقا بگی چه رفتارایی با تو داره؟

از حست با خبر شده؟

کراش من منوجه حس من شده و با رفتارای تااابلوش منو مجذوب خودش کرد ولی با دخترای دیگه ای هم هست...نمیدونم منم مثل اونا واسه اینکارا میخواد یا فرق دارم،چون ما اشناییم

وای تو چقدررر شبیه منی...تاپیک قبلمو بخون تو اون گفتمکراش منم با رفتارای تابلوش منو جذب کرد و با دخت ...

😑😑😑😑اینو رو فقط باید زد

کلا با اون صمیمی شده و بهش پیام داده لاس نزده هنوز😑😑😑ولی لابد در اینده میزنه

اینم شانس و اقبال ماست دیگه

میشه دقیقا بگی چه رفتارایی با تو داره؟از حست با خبر شده؟کراش من منوجه حس من شده و با رفتارای تااابلو ...

میخوای بیای خصوصی واسم تعریف کنی واست تعریف کنم چون من دوست ندارم شناخته بشم عزیزم