2777
2789

سلام ۲۰ سالشه 

همه جور خلاف کرده رفیق های ناباب داره.خیلی سادست و از نظرش ما دشمنیم ولی رفیق های خیابانیش خوبن 

نه کاری می‌کنه نه حداقل آرام میگیره.

فقط دردسر و بدهی گرفتاری برای ما درست می‌کنه.

تازگیا فهمیدم دود دم هم مصرف می‌کنه

هرچی دعا میکنم و به خدا میسپارم افاقه نمیکنه حتی میگم خدایا دوتا پاشو قلم کن اما آروم بگیره دیگه کم دردسر درست کنه از بس عذاب و استرس و بی آبرویی کشیدیم.

میزنم به سرم مادرم رو بفرستم دعانویس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدتر میشه

باید اساسی فکر کرد!در یه محیطی قرار بگیره که آدمای اون محیط روش اثر بزارن

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

واقعا داری میگی؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

حدیث کسا بخون تا چهل روز هدیه کن به حضرت زهرا سلام الله 

به مادرت بگو نماز استغاثه حضرت زهرا رو پنج شنبه بخونن 

در ضمن مشاوره و روانشناس خوب بهتر از دعا نویس نیست؟! 

متاسفانه آسیبهای کودکی اینجا خودشو نشون میده

بله تمامش از آسیب های کودکیه...من و خواهرمم این آسیب هارو دیدیم چوبشم خوردیم

کی پاسخگوعه مگه دست خودمون بوده 

اما الان خداروشکر حداقل ما سر خونه زندگیمونیم با وجود هرچه که گذشته

اما دلم برای اون خونه...

حدیث کسا بخون تا چهل روز هدیه کن به حضرت زهرا سلام الله به مادرت بگو نماز استغاثه حضرت زهرا رو پنج ش ...

اون به هیچ وجه راضی به مشاور و غیره نیست حتی گوش نمیده به حرف ما 

واقعا فقط یه معجزه می‌تونه تکونش بده.بخاطر سر زنش نشدن خیلی چیزا رو نگفتم از طرفی حق داره چون تماما آسیب دیده از طرفیم میگم حیفه 

اون به هیچ وجه راضی به مشاور و غیره نیست حتی گوش نمیده به حرف ما واقعا فقط یه معجزه می‌تونه تکونش بد ...

کارایی که گفتم بکن 

دعای مادر خیلی موثره 

نفرینش نکنین فقط دعا و صبر 

بله تمامش از آسیب های کودکیه...من و خواهرمم این آسیب هارو دیدیم چوبشم خوردیمکی پاسخگوعه مگه دست خودم ...

فقط باید با زبون خوش راضیش کنید ببرید پیش روانشناس 

مشخصه خیلی آسیب ها باهاشه و کاراش انتخابی نیست و فقط تحت تاثیر اون آسیبهاست