2777
2789
عنوان

اگه باردار باشین باباتون بگه اگر بچت دختر بشه دیگه نیارش اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 82 پست
بحث بردن نبردنش نیست دلم شکست

فدای سر خودتو بچت بابا

اهمیت نده ذهنیتش همینه وقتی این همه سال اینجوری شکل گرفته عوضش هم نمیتونی بکنی

پس تنها راهت اینه که بچتون نبری تو اون فضا بزرگ شه آسیب ببینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا؟😂😂

خب ببین خودت از ی حرف پدر همه میگن بد و بیراه بگو بچه ت رو دیگه نبر و .... بابا پدرشه همسایه در کوچه نیست دو تا بگه ارتباطشم قطع کنه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بگو پسرت تخم دوزرده میکنه برات؟ 😑😐 حالا همین آدم پیر شه تو تر و خشکش میکنی پسراش میزارن می‌رن

بازم عشق پسرن اینم میدونن اما چیزی رو عوض نمیکنه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

نوشتن مثلا به شوخی گفت

همین بچه ت دختر شه میذارهدرو سرش آدم از باباش کینه نمیگیره درکت میکنم ناراحت شدی اما فراموش کن و نشنیده بگیر. خدا صاحب قلبهاس همچین محبتش رو مینشونه که متعجب شی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
پدر خودت یا پدر شوهرت والا من پدر شوهرم اینا مهمه براش نه پدر خودم بعدش مگه چند تا دختر داری 🤕🤕

اصن دختر ندارم پدر خودم‌گفت پدر شوهرم اصن هیچی نگفت 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

خب ببین خودت از ی حرف پدر همه میگن بد و بیراه بگو بچه ت رو دیگه نبر و .... بابا پدرشه همسایه در کوچه ...

من بودم خیلییی بهم بر میخورد

ادم بچش حتی از پدر و مادرشم جلو تره