2777
2789
الان ۶۵ خیلی کمه

نه خوبه 

برا بارداری هم خوبه 

من ۳۱ ۳۰ بودم بارداری 

با کلی دارو روز زایمان ۶۰ 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز برو دکتر یه مدت ویتامین کا تزیق میکنی  خوب میشی طب سنتی هم یه مدت تخم یونجه هر صبح یک ق چ با اب بخور پلاکت دو برابر میشه مادر من۳۰ بود تخم یونجه میخورد خوب میشد سیب رنده کن  با دو بند انگشت چوب دارچین سه دقیقه بجوشه خنک شد با یک قاشق عسل بخور بعد یک هفته خودت تغیر رو حس میکنی راستی اگه چند تا میخ اهنی تمیز داشته باشی وقتی خورشت میپزی یا برنج میجوشونی بنداز تو قابلمه اهن غدا هم میره بالا خیلی خوبه  سیب رنده با 

من باردارم پلاکتم ۱۱۸ کتر گفت نباید از ۱۰۰ بیاد پایین‌تر. منم خیلی نگرانم. انشالله خدا کمکمون کنه ولی تحت نظر دکتر باش عزیزم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

از کجا فهمیدی این مشکلو داری

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...