2777
2789

۱۰ماهه عقدیم
تو این مدت یادم نمیاد بی مناسبت واسم کادو خریده باشه
راستش خریت خودمه تو دوستی یک سالمونم هیچی برام نخرید
منم اون موقع نمیدونم چرا انگار متوجه نبودم اما الان حقیقتا انقد برام مهم شده ک بابتش افسرده شدم

حالا تو مناسبت ها چی:
برای نوروز منو بردن خرید عید تا یه مانتو خریدم مادرش گفت عزیزم کفش و شالش و خودت اگ نیازه بخر ست کن
تو یلدا ما رسم داریم تا زمانی ک عقدم برام یلدایی بیارن از اونجایی ک فامیل خیلی دور حساب میشیم اوناهم این رسم و دارن
یلدای اول ما نامزد بودیم بهم یه پارچه دادن و سکه پارسیان ۶۰۰سوت و میوه و اجیل
یلدای بعدی که امسال هس دوباره مامانش میخاس بهم پارچه بده من ب شوهرم گفتم رفتیم یه پالتو خرید بماند ک سر پولش چیکار کرد تو تاپیکم هس( چجوری پولمو از نامزدم بگیرم)
دیگه طلا فلان هیچی شیرینی هیچی اجیل و میوه
درحالی ک ما رسم داریم یک دست لباس کامل پالتو بوت شال فلان یه تیکه طلا میبریم
دلم میخاس برام گل بیاره کیک بخره هبچیییی

(ادامه داره تایپ شدس)

من اصلا ادمی نیستم ک طلا دوس داشته باشم خودمم قانع کردم وضع خرابه فلانه
ولی میبینم هی همه طلا گرفتن واقعا دلم میشکنه
خودمون روز مادر برای مادرم یه گردنبند ظریف خریدیم شد ۱۲ تومن
پس نگید مراعات کن ۱۲ تومن چیه که نمیتونست تو ۳ماه پولش و جمع کنه؟

میخام بهش اینارو بگم
و بگم کاش ب درکی برسی که بخش مادی قضیه اصلاااا برام اهمیتی نداره
من گدای کادو نیستم و بابام واسم واقعا کم نزاشتع تا الان ولی تو با انجامشون فقط میتونستی یه عالنه حس خوب حس ارزشمندی حس دوست داشتن بهم بدی

بعد روز زن سال پیش که بهم هبچی نداد اون موقع هنوز عقد نکرده بودیم
امسالم جز تبریک چیزی نگفته
البتع ک هنوز همو ندیدیم ولی قطعا با ۲۰۰ ۳۰۰ تومن جمعش میکنه یه عروسک خرسی چیزی میشناسمش
اولین روز زن و☹️

جالبه میره تو مغازه باباش هی کمک باباش
مدام هم بهم میگ اره بخاطر زندگیمونه فلانه
چون خودشم سرکار میره وقتی میره اونجا باعث میشه در طول روز کمتر باهام حرف بزنه کمتر همو ببینیم و...
میخام بهش بگم من ک تحمل میکنم میگم عب نداره نیس داره برا زندگیمون تلاش میکنه
ولی والا من هیجیییی ندیدم از این تلاشت
برداشته ۱۴تومن پولشو جنس خریده برا مغازه باباش
با اون نمیتونس برا من یه گردنبند ظریف بخره؟
واقعا پر از حرصم
ابنارو بهش بگم خانوما؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی طولانی بود همه رو نخوندم اما زندگی ک این چیزا نیس بیخیال بابا نزار ذهنت اذیتت کنه

زندگی این چیزا نیس

ولی قبول نداری اولین جیزها برا ادم مهمه

من تو عقدم تاحالا ی کادو ازش تگرفتم

واقعا غمگینم میکنه

عزیزم طلا خیلییی گرون شدهشبه چله هم فقط سال اول میارن در حد توانشونبرای روز زنم پالتویی کفشی کیفی بگ ...

عزیزم من ک نوشتم ما برا روز مادر بدرای مامانم گرفتیم ۱۲ تومن

۳ ماه خورد خورد میزاشت کنار از حقوقش

همون پولی ک داد باباش جنس بخره رو میداد

چی میشد مگ

درمورد یلدا هم من رسممون و گفتم

اونام فامیل دورن رسمشون مثل ماعه

سال اولم والا سکه پارسیانی ک اوردن قیمتش اون موقع۲ تومن بود

کادو یلدایی رو که بهت داده به هرحال هردوسال. واقعا وضع اقتصادی سخته، اندازه توانش ازش توقع داشته باش. منم یلدایی م ده سال پیش که اینقدر هم گرونی نبود یه بلوز بافت فقط هدیه گرفتم. قدردان بودم چون میدونستم توان همسرم همونه.

چیزی رو که زحمت کشیده و برات خریده هرچی هست بی ارزش نکن. قدردان باش که تلاش کنه بهترش رو بخره.

ولی در مورد اینکه زمان و پولش رو در کسب و کار باباش خرج میکنه، در آرامش صحبت کنید و برنامه مالی و شغلی ش رو بپرس. حق داری در اون‌مورد نگران باشی.

عزیزم من ک نوشتم ما برا روز مادر بدرای مامانم گرفتیم ۱۲ تومن۳ ماه خورد خورد میزاشت کنار از حقوقشهمون ...

عزیزم تو واسه مادرت گرفتی چ ربطی داره ب شوهرت

جنس مغازه هم واجبه

رسمتون رسم غلطیه هرسال ک هدیع نمیارن

بجای اینا بچسب ب زندگیت 

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

ببین عزیزم  تو عقد و عروسی نه همسرم نه خانوادش چیز خاصی برام نخریدن نه تولد نه مناسبتها و...ولی الان بهترین زندگی رو باهمسرم دارم درسته وضعمون خوب نیس ولی باکمترین پولی که دستش میاد براخوشحال کردن من استفاده میکنه.اینارو یه روز خیلی بامهربونی بهش بگو و بگو که دلت میخاست این مراسما باشکوه اجرامیشدتا پیش خانوادت سرافکنده نمیشدی..اگه همسرت معتاد و عیاش کارداره و..... نیست بچسب به زندگیت وفقط میشه بامهربونی و زبون خوش اقایون رو نرم میشن