2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین عکسش با دوست دختر جدیدش دیدم حالم بده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست
ای خدا من بلاکش میکنم ارادم ضعیفه دوباره درش میارم از بلاکی میگم باشه پیشرفتم ببینه ایندم ببینه نمید ...

پیشرفتتو ببینه که چی؟چرا باید برات مهم باشه که ببینه یا نبینه اولش سخته ولی یکم که گذشت یجوری فراموشش میکنی خودتم لعنت میکنی بخاطر کارای الانت ولش کن بره بابا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیشرفتتو ببینه که چی؟چرا باید برات مهم باشه که ببینه یا نبینه اولش سخته ولی یکم که گذشت یجوری فراموش ...

باشه عزیزم دعا کنید دلم اروم بگیره دعا کنید فراموشش کنم

همین خودمم همین فکر میکنم ولی از بس جایی نمیرم و حس میکنم دیگه نتونم به کسی اعتماد کنم

اشتباه میکنی جایی نمیری چند سالت؟اون آدم دیگه به دردت نمیخوره به رابطه ای که تموم شده اصلا اصلا نباید برگردی مخصوصا که بعد تو رفته تو رابطه دیگه رابطتون درست نمیشه باید بیخیالش شی

زمان میبره آروم میشی:))))))))من ۲۰ و خورده ای روزه عشقم فوت شده🖤دیگه بدتر از این نیس که؟؟؟؟زمان میب ...

دورت بگردم عزیزم میدونم مرگ خیلی سخته ولی میگی دیگه نیستش انتظار نداری برگرده نمیدونم حرفم درسته اگه خرابه به دل نگیری 

ولی اینو میبینم ولی کنار یکی دیگه بخنده دست تو دست هم  و‌من زجر بکشم تا کی سخته 

حیف که نباید راهکارای مریض گونه پیشنهاد بدم😂

ولی اگه من بودم چتای جدیدش و عکسای دو نفرمونو میفرستادم واسه دوس دخترش که حال کنه

خودمم زمان دوستی با همسرم چن تا عکس دو نفره در حال لب گیری داشتم نگهشون داشته بودم واسه روز مبادا😂

که اگه خدای نکرده برگشت شهرشون زن یا دوزدختر گرفت،همونا رو بفرستم واسه طرف که روزگارشو سیاه کنه

حتی یه بارم بردمش پارتی،بعد تو عکس و فیلمای صاحاب پارتی افتادیم،تو چن تاشونم من سیگار دستم بود و دستم دور گردن اون بدبخت

آره خلاصه

من یه رل ۶ دانگ عاشق خطرناک بودم جوونیام

شانس آورد آخر باهام ازدواجید😌

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
حیف که نباید راهکارای مریض گونه پیشنهاد بدم😂ولی اگه من بودم چتای جدیدش و عکسای دو نفرمونو میفرستادم ...

وای خیلی خوب بهش رسیدی  چه کارا افرین ولی صورتش تار کرده معلوم نیست کیه نمیگه اعلام نمیکنه وگرنه همین برنامه داشتم

دانشگاه نمیری؟برو دانشگاه پیدا میشه بعدا میگی چقدر خر بودم بااین بودم

نه نرفتم تو خونه بیرون نرفتم ادامه ندادم سه سال پاش نشستم و نشستم و زجر کشیدم الان میرم باشه حتمااااا 

دورت بگردم عزیزم میدونم مرگ خیلی سخته ولی میگی دیگه نیستش انتظار نداری برگرده نمیدونم حرفم درسته اگه ...

اخه لیاقت اینو نداره تو اشک بریزی حتی براش:)))) میدونی این وقتی انقددد راحت جاتو پر میکنه چطوری میتونی براش اشک بریزی؟حیف چشمای نازت نیس،؟

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

اخه لیاقت اینو نداره تو اشک بریزی حتی براش:)))) میدونی این وقتی انقددد راحت جاتو پر میکنه چطوری میتو ...

مرررسی عزیزم اره واقعا حیف حیف که تا قلب قبول کنه سخته وگرنه ادمی که رفت با یکی دیگه ارزش هیچی نداره هیچ