2777
2789
عنوان

شوهرم اصلأ نمیاد خونه خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب خونه س دیگه؟ برو خونه مادرت و مادرشوهرت و خواهرت و هر کی ک داری نزدیکته هفته ای یکی دوبار..هر روز برو قدم بزن برای حاملگی خوبه ..ورزشهای مخصوص بارداری هست ک‌میتونی بری باشگاه و وزنتم فیت نگه داری و حوصلت سر نره .. اگ دوستی داری یبار در هفته باهاش بیرون برو اخر هفته برنامه بزار اگ همسرت بیکاره سینما و بیرون برین .. اگه اصلا نمیتونی از خونه بری استراحت مطلقی خودت بگو مامانت دوستت بیان پیشت دعوتشون کن و بهشون بگو..مردا اکثرن روز سر کارن نمیتونن زیاد بمونن ..در کنار اینا میتونی سریالهای جدید و جذاب و طنز ببینی ک روحیت عوض بشه 

چرا باید ب زور پیش خودم نگهش دارم؟؟؟

کانال مرضیه کشوری تو ایتا رو دنبال کن..اشتباه داری میگی باید توقعات و انتظاراتت رو درست و با بیان خوب بگی به همسرت

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
شب خونه س دیگه؟ برو خونه مادرت و مادرشوهرت و خواهرت و هر کی ک داری نزدیکته هفته ای یکی دوبار..هر روز ...

شب اره خونس هیچکس رو ندارم هرجا میرم یکی اعصابمو خورد میکنه میگم ارامشم مهم تره بدم استراحت مطلقم هیچکسم نمیاد خونه دلم از همین گرفته ک هیچکس نمیاد من دارم تو تنهایی دق میکنم

کانال مرضیه کشوری تو ایتا رو دنبال کن..اشتباه داری میگی باید توقعات و انتظاراتت رو درست و با بیان خو ...

خب اخه سخت میشه تغییرش داد شخصیتش از ایناس ک ی جا بند نمیشه مثلأ خونه مادرشم در حد ده دیقه میره بد میره پیش یکی از دوستاش بد میره پیش اون یکی خب من چجوری همچین آدمی رو پیش خودم نگه دارم

شب اره خونس هیچکس رو ندارم هرجا میرم یکی اعصابمو خورد میکنه میگم ارامشم مهم تره بدم استراحت مطلقم هی ...

خب ببین تو بخاطر بارداری و خونه موندن حساس شدی ولی نگران نباش کلا چند ماهه میگذره موزیک گوش بده کتاب بخون فیلم ببین و با همسرت صحبت کن اگ با ارامش بگی بیشتر درک میکنه ک سعی کنه پیشت باشه و کساییک اگ کنارت باشن اذیت نمیشی و اوکی هستی رو خودت ازشون بخواه ک بیان منتظر نباش اونا بیان چون اونا فک میکنن چون حامله ای اذیت میشی بهت سر بزنن ک بخای خونه مرتب کنی یا چیزی بخری ولی چند بار خودت بگی روشون میشه ک بیان