2777
2789

مدتیه مادر شوهرم حداقل هفته ای یکبار می‌گفت همسایه آش نذری اورده بیاید آش ببرید، یا آش اورده بیاید بخورید، یه مدت هم شله زرد بود، همیشه می‌گفت همسایه شله زرد آورده من گذاشتم واستون و ....، بعدشم اصرااااار که ببرید بخورید 

تا یه سری بهش گفتم اینا چقدر آش و شله زرد درست میکنن ، دیگه هیچوقت نگفت آش یا شله زرد اوردن

منم هیچوقت از هیچ کدومشون نخوردم  چون با خانواده شوهرم مشکل دارم و مادر شوهرم و حتی شوهرمم خیلی از دعا سر در میاره و حرفه ان

تا امروز شوهر خواهر شوهرم اومد محل کارم، یه ظرف آش آورد ، گفت ببخشید کمه یه قابلمه کوچک درست کردن و نذری بوده و اینم مادر فلانی( مادر شوهرم) اومد خونمون درست کرد

منم آشرو دادم به یه کارتن خواب و به شوهرم گفتم که خوردنش( اونم کلیییی ذوق کرد که نوششششش جونت )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم خودتو بزن به جنون کمی فکر کنن دعاشون اثر کرده وگرنه ببینن این جواب نداده میرن سراغ طلسمای دیگه

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

بله

آفرین ندی شوهرت بخوره شاید چیزی ریخته باشن که با تو بد بشه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم