2777
2789
عنوان

شوهرم دوس داره مهاجرت کنیم من میترسم🥹🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 82 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😅😅😅 بعد اینو از پیامم فهمیدی نابغه ی مطلع یا از اسم پروفایلم؟؟ 🤦‍♀️🤦‍♀️😅خدایا من با چنین شخصی ...

چرا کم میارید جاده خاکی میزنید 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

چه تصمیم سختی 

غریبی و غربت 

دوری از وطن و خانواده 

خیلی بده 

هرکسی یکجوره اگر میتونی دل بکنی برو 

من به شخصه عمرا بتونم برم شوهرم خیلی میخواد بره ولی من قبول نمیکنم بقول گفتنی لات اری هم برنده بشم نمیرم

هم نمیتونم دل از خانوادم بکنم خصوصا مامانم هم غربت رو دوست ندارم حس بدیه 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
گفتن واقعیت‌ها اسمش شده جبهه گیری!!!!! ؟؟؟ اینهمه اصراااار برای اینکه اینجا رو سرکوب و خارج رو عالی ...

اون وقت الان شما فقط داری از واقعیت ها میگی

همون طور که تو فکر می کنی حرف خودت واقعیته بقیه هم فکر می کنن حرف خودشون واقعیت و دارن از واقعیت ها میگن

واقعیت مگه فقط چیزیه که تو میگی

اینهمه اصرار شما واسه بد جلوه دادن اونجا و خوب جلوه دادن اینجا چیه

به خدا سیاه نمایی هایی که به خورد شما دادن هم نیست

چه ربط به شبکه اجتماعی داره کلی فامیل و دویت و آشنا خارج دارم به شبکه های اجتماعی کاری ندارم

کسی که با تخصص و مهارت بره و زبانش هم خوب باشه خارج رفتن براش خوبه

تخصصی که برای مقصدت مناسب باشه و زبان مقصدت

بحثی دیگه ندارم نرود میخ آهنی در سنگ

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چه راحت میتونید دور از پدر و مادر زندگی کنید

عزیزم به هرحال باید زندگی کنن یا نه؟ جایی که قراره رفاهیات داشته باشن خیلی بهتر از زندگی ایه که آینده نداره (البته ممکنه یه نفر آیندش توی همین کشور باشه یه نفر توی یه کشور دیگه)

خانواده هم خوشبختی و رفاه بچش رو میخواد نه که عذابشون رو

منی هم که خانواده سمی دارم همون دوری و دوستی به دردم میخوره

🤍.
عزیزم به هرحال باید زندگی کنن یا نه؟ جایی که قراره رفاهیات داشته باشن خیلی بهتر از زندگی ایه که آیند ...

شاید اگه خانوادن خوبی داشتی 

اینجوری فکر نمی کردی

در کل من اصلا نمیدونم یه شهر دیگه برم چه برسه کشور

و شهروند درجه دو بودن و. دوست ندارم

اون وقت الان شما فقط داری از واقعیت ها میگیهمون طور که تو فکر می کنی حرف خودت واقعیته بقیه هم فکر می ...

دقیقا تو پیام اولم به شما گفتم، هر جایی مزایا و معایب خودشو داره... اما شما و امثال شما هستید که اصرار دارید خارج از این کشور رو عالی و بدون هیییچ مشکلی جلوه بدید. ممکنه برای یه متخصص رده بالا و ماهر زندگی معمولی فراهم شه اما میارزه به غربت و تنهایی و.... کما اینکه اون فرد متخصص و متبهر تو همین کشور هم میتونه زندگی عالی داشته باشه. موفق باشید 

شاید اگه خانوادن خوبی داشتی اینجوری فکر نمی کردیدر کل من اصلا نمیدونم یه شهر دیگه برم چه برسه کشورو ...

ربطی به خانواده خوب نداره

اتفاقا خانواده خوب بیشتر مشتاق به راحتی و پیشرفت بچه است

اینم بدونید خانواده های خوب معمولا وابستگی شدید بین خودشون و بچه ندارن،خانواده خوب یعنی این ولی انگار واسه ما بر عکس جا افتاده هرچه جسبنده تر بهتر می دونیم

ولی خانواده خوب اتفاقا بچه ها راحت می تونن جدا بشن

شاید اگه خانوادن خوبی داشتی اینجوری فکر نمی کردیدر کل من اصلا نمیدونم یه شهر دیگه برم چه برسه کشورو ...

شاید. با اینکه سمی هستن ولی هنوز بهشون وابسته ام. ترجیح میدم دلتنگشون باشم و از دور قربون صدقه اشون برم تا اینکه نزدیک باشم و مدام خار بشم و منو خُرد کنن

جدا از خانواده علاقه دارم توی شهر و کشور های مختلف باشم و فرهنگشون رو از نزدیک ببینم. نمیدونم چرا زندگی توی فضای متفاوت تر از جایی که هستم برام لذتبخشه

🤍.
دقیقا تو پیام اولم به شما گفتم، هر جایی مزایا و معایب خودشو داره... اما شما و امثال شما هستید که اصر ...

واقعا حیف از زمانی که برای صحبت با شما گذاشتم که انقدر با جبه گیری پیام منو می خونید که متوجه نمیشید چی گفتم چون جبه گرفتید از قبل

واقعا وقتم رو هدر دادم