2777
2789

داغونه

خیلی داغونه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یبار یجا خوندم ک نوشته بود الان دیگ هیچی رنگ و بو نداره نمیفهمیدم یعنی چی . ولی الان واقعا الان حس میکنم هیچکس خوشحال نیس اصلا انگار شادی رو برداشتن غم پاشیدن رو دل مردم .

یبار یجا خوندم ک نوشته بود الان دیگ هیچی رنگ و بو نداره نمیفهمیدم یعنی چی . ولی الان واقعا الان حس م ...

دقیقا خیلی امکانات و رفاه بیشتر شده ولی هر چی میگذره مردم طمعشون بیشتر میشه

قبلا من خیلی خوشگل بودم

ولی ا بس همه عمل کردن ژل زدن ک چهرم از خوشگل ب معمولی ارتقا یافته

گاهی میگم برم ی ده سیسی ژل بزنم

از بقیه تو رقابت زیبایی عقب نمونم

بعد یادم میفته پول ندارم

بعد بیشتر فکرمیکنم میبینم با ژل چهرم غیر مصنوعی میشه

قلبم تیرمیکشه

خیلی دوره عجیبیه یکی بود چون جاریش پیکر تراشی کرده بود رفت ماشینشو فروخت عمل کرد

خوبه همه عکساشون رو میزارن خودشون رو به نمایش میزارن

من خودم به شخصه بهتربن زندگی هم داشته باشم ترجیح میدم به تصویر نکشمش فقط به خاطر ارامش خودم بنظرم کسیکه به نمایش میزاره احساس خوشبختی درونی نداره

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

قبلا من خیلی خوشگل بودمولی ا بس همه عمل کردن ژل زدن ک چهرم از خوشگل ب معمولی ارتقا یافتهگاهی میگم بر ...

واای خیلی بد دوره ایه ن مادرا بوی مادرای قدیم رو میدن مردا هم بعضیاشون ن بابا همینطوری خودترو دوست داشته باش و قدر خودت رو بدون چیه مصنوعی مثل بادکنک درست میکنن خودشون رو

من خودم به شخصه بهتربن زندگی هم داشته باشم ترجیح میدم به تصویر نکشمش فقط به خاطر ارامش خودم بنظرم کس ...

خوب از یک لحاظ میگی الان ادما با دل جرئت تر شدن قدیم بابدبختی میساختن با مردی ک دوسش نداشتن میساختن ولی اوضاع هم الان خیلی بده