2777
2789
خوب چه اشکالی دارهپسر من ۲۴ سالگی ازدواج کرد ولی خوب خانمش بساز بود و خدا خواست ما هم کمکش کردیم

من با ازدواج زود مخالفم.     البته ازدواج فامیلی هم دردسر داره 

دختره خوب و زرنگه.   امسال معلم شده     ولی خوب یه بار عقد کرده جدا شده چون بلافاصله بعد عقد متوجه شد پسره دوقطبیه 

ذهنم اینقدر درگیره که 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماه آینده میشم سی

به مادرت بگو پول و ماشین دارم.

بگو به خاطر وضع جامعه می‌خوام زودتر ازدواج کنم.

قول هم بده به خودت و مادرت که ازدواج کردی همیشه خوش اخلاق باشی هیچ وقت دست رو زنت بلند نکنی و داد نزنی ؛

به خاله یا عمه یا دوستان متاهل ات هم بسپار برات دختر خوب معرفی کنن

مثلاً دوستان متاهل ات به همسرشون بگن اگر تو دوست یا فامیل یا آشناهاشون دختر خوب سراغ دارن بهت معرفی کنن.

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

خوب چه اشکالی دارهپسر من ۲۴ سالگی ازدواج کرد ولی خوب خانمش بساز بود و خدا خواست ما هم کمکش کردیم

دو برادر من هم ۲۴ ازدواج کردن هر دو زندگی خیلی خوبی دارن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

مث پسر منم. امروز کلی باهم بحث کردیم. بچس نمیفهمه. تازه ۲۴ سالشه. میگه دختر عموشو دوس داره ...

۲۴ زیاد هم هست.

الان دخترای بی حیا با لباس اتاق خواب میان تو خیابون،

پسرا اگر ازدواج نکنن یا دچار مشکلات روحی روانی میشن یا دچار فساد میشن.

اگر بدون ازدواج به یک دختر مجرد آسیب بزنه و دختره حامله بشه و نتونه بچه اش رو سقط کنه و آبروی پسرتون رو همه جا ببره بهتره یا آبرومندانه براش خواستگاری برید و ازدواج کنه و عروس تون بیاد کمک دست تون و براتون نوه بیارن و زندگی تون شیرین بشه.

من دو برادرم ۲۴ ازدواج کردن یکی شون الان دو تا بچه داره بعد ازدواج هم شغلش کلی پیشرفت کرد و هم درآمدش خیلی خیلی بیشتر شد.

پسرا معمولاً بعد ازدواج منظم تر میشن و تلاش بیشتری برای کسب تحصیلات و پیشرفت شغل و کارشون انجام میدن.

ما تهران هستیم تو همین تهران یکی از آشنایان مون چند هفته پیش پسر ۱۷ سالش رو زن داد البته عقد هستن تا سن اشون بالاتر بره اما همین عقد هم باعث میشه از وضعیت وحشتناک فساد در جامعه در امان باشن