2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من سه واحدی بودم واقعا حذف نشدم ؟؟

نه سه واحدی میشه ۴ تا غیبت مجاز

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خدا خیرت بده انقد خوشحال شدم 😭

آخی عزیزم بعضی اساتید ۶ تا غیبت هم میزارن ولی خب الان حذف نمیشی

در کل یادت بمونه همیشه غیبت زیادی نکن صفر خیلی کارنامه و معدل میکشونه پایین

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آخی عزیزم بعضی اساتید ۶ تا غیبت هم میزارن ولی خب الان حذف نمیشیدر کل یادت بمونه همیشه غیبت زیادی نکن ...

من اصلا هیچوقت غیبت نمیکردم این ترم مامانم مریض شد دوهفته نرفتم سی سی یو بستری بود بعدش خودم مریض شدم شرایطم بدشد واقعا ترما قبل همه چیو سرکلاس گوش میدادم می‌فهمیدم این ترم درگیر بیمارستان و دکتر بردن مادرم و رفتیم شهر دیگه دکتر وضع غیبتام زیاد شد

برگشت به آزادی🕊

من اصلا هیچوقت غیبت نمیکردم این ترم مامانم مریض شد دوهفته نرفتم سی سی یو بستری بود بعدش خودم مریض شد ...

ان شاالله خدا کمکت کنه هم خودت هم مادرت همیشه سلامت باشید♥️پیش میاد ناراحت نکن خودتو