2777
2789
عنوان

شما بودین حس سرگرمی بودن بهتون دست نمیداد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 52 پست
هشت ساللللل🥲دلیل قطع ارتباطتونو میشه بگی؟

همین بی محلی کردنش

حالا تازه خوب شدهههه

قبلا ۱ ماه ۱ ماه پیام نمیداد

من دیونم که باز برگشتم بهش

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

تو ادم ۳ صبحی؟؟؟

نه🥲خودش میدونه نهایتا ۲ میخوابم دیگه

الیته قبلش داشتیم صحبت مبکردیم وسط چت کردن رفت و بعد دیدم ۳ جواب داده🤦🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین بی محلی کردنشحالا تازه خوب شدههههقبلا ۱ ماه ۱ ماه پیام نمیدادمن دیونم که باز برگشتم بهش

پس قبلنم اینجوری بوده 

به نظرت بهتر نیست مستقیم بهش بگی؟ بگو من نمیخوام معطل شم اگه نمیتونی تلاش کنی که یه رابطه‌ی خوب با هم داشته باشیم، بیا تمومش کنیم 

دیگه بهش پیام نده تا کم کم انقدر رابطه سرد بشه که تموم شه... چون میگی مستقیم نمیتونم کات کنم میگم... ...

کاش تموم شه راحت شم🥲

پس قبلنم اینجوری بوده به نظرت بهتر نیست مستقیم بهش بگی؟ بگو من نمیخوام معطل شم اگه نمیتونی تلاش کنی ...

دو سه شبه میخوام بهش بگم اصلا فرصت نمیشه

ولی حتما بهش میگم👌🏻

من قبل از اینکه باهاش وارد رابطه شم از ی پسر دیگه خوشم میومدپسره استوریهامو همیشههه دقیقه اول میدید ...

دقیقا 

اصلا خوده تو تو بدترین شرایط وقتی سرت شلوغه مگه الویتت اون نیست ؟ مگه جوابشو نمیدی؟ حتی الان باید خیلی برات مهم باشه که بیای اینجا مث من تاپیک بزنی که راهکار بگیری پسرا کلا عطش به دست اوردن دارن وقتی به دستت بیارن دیگه براشون مهم نیستی بشین باهاش حرف بزن بگو برام هیچ اهمیتی نداره کارت چیه بهونت چیه چطور اول رابطه کار نداشتی سرت شلوغ نبود الان کار داری ریسس جمهوری مگه 😑 بگو اگه قرار باشه رفتارشو ادامه بده کل روز بچرخه نصف شب یاد تو بیوفته با تمام احترامی که براش قاعلی کات میکنی نبودن بهتر از بودنای نصفه نیمه اس و اینکه این حرفو که زدی حتما بهش عمل کن اگه حرف و کارت یکی نباشه دیگه رو حرفت ام حساب نمی کنه دیدم که میگم اصلا ام دلسوزی نکن هرچی که گفت پسرا برای دختری که دوسش دارن کوهو جابع جا میکنن دختر قشنگ اگه گفت کات نکنیم ولی ب رفتارش ادامه داد ینی رو نیمکت ذخیره ای به محض اینکه بهتر از تو بیاد باهات بهم میزنه این کارو با خودت نکن حیفی بخدا:)

نه🥲خودم ازش جدا شدم و خودمم باز برگشتم بهشالان بگم باز بیا جدا شیم فکر میکنه دیونم🤦🏻‍♀️حتی میترس ...

وای تو رو میبینم یاد کارای خودم میوفتم اخه چ کارمایی ؟ از چی میترسی ؟ اون حتی براش مهم نیستی ک بخای سرش کارما پس بدی تقصیر توعه ببخشیدا ولی احمق بازی در آوردی که دوباره برگشتی میدونی چرا اینطوری شد؟ چون قشنگ بهش فهوندی کبوتره جلد خودشی هرکاری باهات کنه هرجا که بری خودت برمیگردی دیگه ترسی برای از دست دادنت نداره واسه همین هرجور دلش بخواد رفتار میکنه و بیخیالت شده...

چرا این موضوع رو بهش نمیگی ملیکا ؟ چرا قدر خودتو نمیدونی

برگرد تاپیکاتو نگاه کن ببین چقدر این موضوع رفته تو مخت

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببخشید عشق من ولی اسکلی؟ پیام نده اصن بزار اون قدم برداره اون باید تلاش کنه مرد رابطه مگه تویی؟ یکی دو روز اصن محو شو ببین چه حرکتی میزنه 

به کارای خودت برس گور پدر همه برات مهم نباشه یا میمونه و تلاش میکنه یا میره و چه بهتر وقتت تلف نمیشه تکلیفت مشخص میشه اینطور

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

دقیقا اصلا خوده تو تو بدترین شرایط وقتی سرت شلوغه مگه الویتت اون نیست ؟ مگه جوابشو نمیدی؟ حتی الان ب ...

بهش گفتم دقیقا گفت کار دارم

رفتارش باهام بهتر شده ک خب حس خوبی ندارم به این موضوع

امیدوارم زودتر تکلیفمون مشخص شه...