2777
2789
عنوان

بعد از التماس دعوا برای کادو روز زن با اون سس شکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست
عزیز دلم اونقدر مشکلات و سلایق متفاوت توی زندگی مشترک زیاده که این مورد اصلا به چشم نمیاد من دقیق نم ...

برای من سس شکلات گرفته تو خیابون دراورده داده دستم مگ من اذم نیستم توقع زیادی داشتم؟ نمیخرید چرا تحقیرم کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر عوضی توام تلافی کن رابطه جنسی نکن غذا درست نکن بگو برو ننت برات درست کنه بچه ننه

مرسی که دارید  زندگی یکی دیگه رو خراب میکنید با این مشاوره دادنتون  

یه باره بگید طلاق بگیر دیگه برای یه کادو 

زندگی مشترک میدون جنگ نیست

خب منم دلم میخاد مگ من دل ندارم وقتی باباش برای ننش سنگین تموم میزاره این چرا منو لع میکنه

تا وقتي خودتو با بقیه مقایسه کنی اوضاعت همینه عزیزم 

شوهر ی نفر دیگه برای بنز میخره شوهر منم باید بخره؟

خودت دل خودتو شاد کن

خودت ب خودت ارزش بده

ب درک ک نخرید هدیه زوری ارزشی نداره

به امید روزهای خوش 💝

تو هم روز مرد برا بابات یه چیز گرون بخر برا شوهرت مثل خودش هیچی نخر

مامانم زنگ زد گف من روز مادر نیار 

وقتی پشت مامان بیچارم پر از منته میخاد چیکار کادو بیچاره

تا وقتي خودتو با بقیه مقایسه کنی اوضاعت همینه عزیزم شوهر ی نفر دیگه برای بنز میخره شوهر منم باید بخر ...

ببین سال اول فرق میکنه سس شکلات اخه؟ مگ من ادم نیستم تهش فش بارم کنه دیشب ب خودمو خانوادم 

تهش ی سال اشغال تو پلاستیک گل بگیره دستش بیاره برا عذاب وجدان خودش

مرسی که دارید زندگی یکی دیگه رو خراب میکنید با این مشاوره دادنتون یه باره بگید طلاق بگیر دیگه برای ...

بحث ارزشه کدوم مردی سال اول اینکارو با زنش میکنه تمام مناسبتا

ببین بحث ارزشه علنا دارم میگم یه هفتس روز زن چی میخای بخری برام

خوب من کلا شخصیتم جوریه که از هیچکس انتظار ندارم، البته ازدواج نکردم هنوز ولی مثلاا روز دختر روز تولدم اصلا ن انتظاری داشتم نه کسی کاری کرده آنچنان برام

البته این که برای مامانش چیزی خریده حق دارین ناراحت شین

خوب من کلا شخصیتم جوریه که از هیچکس انتظار ندارم، البته ازدواج نکردم هنوز ولی مثلاا روز دختر روز تول ...

برای اون خرید ی کادو درس برا من نخرید جلوی اونا بده بهم که با بغض کادوهای اونو نگا نکنم

مامانم زنگ زد گف من روز مادر نیار وقتی پشت مامان بیچارم پر از منته میخاد چیکار کادو بیچاره

دیگه قضیه تموم شده میگم که برای سوزوندنش یه کادوی خیلی خوب برای بابات بخر برای شوهرت برو یه بیسکوییتی چیزی بخر تا یاد بگیره ،دیگه هم کش نده و به رو نیار تا وقت تلافی

ببین سال اول فرق میکنه سس شکلات اخه؟ مگ من ادم نیستم تهش فش بارم کنه دیشب ب خودمو خانوادم تهش ی سال ...

عزیزم شما روشت اشتباهه 

آدما مثل هم نیستن

بهت پیشنهاد میدم ی مشاوره خانواده بروز

بهت حق میدم ناراحت بشی 

اما تهش فحش و کتک خوردی

دیروز شیک میکردی میرفتی بیرون برای خودت هدیه میخریدی

حالت خوب میشد بعدا تو ی فرصت مناسب میگفتی توقع هديه ازت داشتم همین 

کوچیک هم نمیشدی

به امید روزهای خوش 💝

بحث ارزشه کدوم مردی سال اول اینکارو با زنش میکنه تمام مناسبتا

شما میگی من از یک هفته قبلش دارم میگن کادو روز زن چی میگیری برام 

به نظرتون کادو زوری ارزش داره ؟؟

شما اصلا نباید بگی 

نخرید هم واقعا یه کادو ارزش این همه ناراحتی رو نداره این همه خودتون رو درگیر این چیزا میکنید 

این روز هم مثل بقیه روزا 

اخه مگ فرق من با مامانش چیه ک اینکارو بام کرد حداقل فشم نمیدادی حداقل دلمو نمیشکوندی

کاش روز زن از تقویم حذف کنن حداقل تا زمانیکه یاد بگیرین چشمتون دنبال زندگی اطرافیانتان نباشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
کاش روز زن از تقویم حذف کنن حداقل تا زمانیکه یاد بگیرین چشمتون دنبال زندگی اطرافیانتان نباشه

بلاخره یکی حرف دل من رو زد 

واقعا نمی‌دونم چیه این همه خودشون رو درگیر این روز کردن 

جنگ و دعوا فقط ارزش خودشون میارن پایین 

من درد اسی رو میفهمم.اسی ازین ناراحته که شوهرش بین مادرش و زنش فرق گذاشته

با پوست و‌استخون درکت میکنم.خیلی حس مزخرفیه

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا