اکشب ی گل خرید با یه شاال تو پلاستیک دلم خیلی شکسته چقد دیشب فحش خوردم برای روز زن ک چرا کادو برای مامانت سنگ تموم گزاشتی برای من سس شکلات خریدی تموم وجودم پز از درده
منم کادوهاشو گزاشتم پشت در پرت کردم گفتم بعد التماسای دیشبم برای بسته شدن دهنم امشب اینارو اوردی ک چی شوهر دخترخالم براش گوشواره طلا خریده تا زنده ام یادم نمیره چیکار کرد بام سال اول خونه خودمون روز زن بام چیکار کزد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین بحث ارزشه علنا دارم میگم یه هفتس روز زن چی میخای بخری برام
خوب من کلا شخصیتم جوریه که از هیچکس انتظار ندارم، البته ازدواج نکردم هنوز ولی مثلاا روز دختر روز تولدم اصلا ن انتظاری داشتم نه کسی کاری کرده آنچنان برام
البته این که برای مامانش چیزی خریده حق دارین ناراحت شین
مامانم زنگ زد گف من روز مادر نیار وقتی پشت مامان بیچارم پر از منته میخاد چیکار کادو بیچاره
دیگه قضیه تموم شده میگم که برای سوزوندنش یه کادوی خیلی خوب برای بابات بخر برای شوهرت برو یه بیسکوییتی چیزی بخر تا یاد بگیره ،دیگه هم کش نده و به رو نیار تا وقت تلافی