2777
2789
عنوان

پا به پای همکارم گریه کردم

1070 بازدید | 70 پست

با هم دوستیم.زنگ زد گفت دلم گرفته میشه بیام پیشت؟منم با اینکه خیلی سرم شلوغ بود فهمیدم حالش خوب نیس گفتم بیا

تک فرزند هست.خانواده سنتی و سختگیری داشته یه بیرون با دوستاش نمیذاشتن بره و... الانم ازدواج کرده تنبلی تخمدان و مادر نشدن و طعنه های فامیل شوهر

گریه میکرد میگفت دلم از این میسوزه زندگی نکردم.جوانی نکردم یه عمر حسرت به دل بودم الانم باید عکس بچه های بقیه را لایک کنم و حسرت به دل باشم.اینقدر سوزناک میگفت دلم کباب شد.می گفت دیگه نمیرم دکتر ۸ ساله خسته شدم.😭😭😭😭😭😭همه آزمایشاش سالمن فقط کیست ریز داره.میگه سری آخر دکتر گفته در حد تنبلی هم نیس با اصلاح سبک خوب میشی اونم جواب نداده.اصلا به عمرم این اندازه غمگین نشده بودم که امشب برای دوستم شدم.

راهکاری تجربه ای دارین بهش بگم؟اگرم نه براش دعا کنین

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونی خدا نگاه به امیدواری قلبی آدمها میکنن بهش بگو از کی ناامید شدی ؟از کسی که حضرت عیسی علیه السلام رو بدون پدر آفرید یا در پیری و کهنسالی به حضرت ابراهیم علیه السلام فرزند داد ؟بهش بگو ی نفر گفت امیدتو از دست نده دلم روشنه خیلی زود اونم دلش شاد میشه،نیت کنه دل پدر و مادرش رو شاد کنه نیت کنه انشاء الله حاجتروا شد ی نذری بده به نیازمندان به آبروی محمد و آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین خیلی زود حاجتروا میشه

شاید شوهرش مشکل داره

میگه همه آزمایشا رفتیم.سالم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

استرس نداشته باشه فوری باردار میشه

این دختر همیشه استرس داره.چون تک فرزند هست مسئولیت بابا مامانشم داره به تنهایی کلی استرس داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدابه حق پنج تن دامنشو سبز کن همسرشم آزمایش بده اگر جفتشون سالم هستند ای یو ای کنن ای وی اف کنن

ممنون عزیزم

میگه همه آزمایشام سالم فقط کیستای ریز مزاحمن که هیچ جوره نمیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزممیگه همه آزمایشام سالم فقط کیستای ریز مزاحمن که هیچ جوره نمیرن

مرد خیلی تواین قضه مهم اونم حتما تومرکزناباروری ازمایش بده آزمایشگاه معمولی جوابش به هیچ وجه معتبرنیست