یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما دگ نزدیک به موعد پریودیت هستیاگ نشی حامله هستی ینی
تا شیاف پروژسترون استفاده میکنم پریود نمیشم
باید ازمایش بدم اگه خدای نکرده منفی شد شیاف رو قطع کنم تا پریود بشم
اگه خدا کمک کرد مثبت شد باید شیافو ادامه بدم تا برم مطب دکتر
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عه اینطوریه؟بمن نگفت دگتر 😟😟😟😟😟گفت ۱۵ تا مینویسم هر شب یکی بزاروای شیاف میزاریم پریود نمیشیم وا ...
اره پروژسترون جلو پریودشدن رو میگیره
14روز بعد از ای یو ای باید آزمایش بارداری بدی
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بی بی چک؟یا ازمایش خون؟خب پقتی شیاف جلو پریودی رو بگیری جواب ازمایش کاذب تیست؟
نه حتما باید ازمایش بدی
نه شیاف رو جواب ازمایش تاثیری نداره فقط مانع پریود و خونریزی میشه
تنها دارویی که باعث مثبت کاذب شدن میشه امپول اچ سی جی هست که تا 12روز تاثیر داره
من به همسرم گفتم نزارمگفت نه بزاراخه معلم نیست باشیم حامله یا نباشیم ک الکی شیاف بزاریم برای چی
کمک به بارداری و لانه گزینی میکنه به خاطر همین دکتر تجویز میکنه
حتما باید استفاده کنی
یه موقع قطعش نکنی
استرس نداشته باش و به نتیجه فکر نکن انشالله باردار میشی