2777
2789
عنوان

این انگشتر زشته عکس میذارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این انگشترا از نزدیک خیلی قشنگن

ولی ظاهرش نشون نمی ده من در جریان قیمت زمرد نیستم اما ۱۱ گرم طلا قیمت خامش ۵۵ تومنه با کارمزد و اینا بگو ۸۰ تومن، یعنی بخاطر یه زمرد ۱۸۰ تومن؟

توی طلاها بگردی شاید بتونی چیزای خیلی زیباتری پیدا کنی که در عین علاقه داشتن بهش نماش و ارزشش هم بالا باشه

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

ولی ظاهرش نشون نمی ده من در جریان قیمت زمرد نیستم اما ۱۱ گرم طلا قیمت خامش ۵۵ تومنه با کارمزد و اینا ...

عزیزم این کارها تو دسته جواهرات هستن و جواهرات گرونن

به جز زمردش الماس هاش هم هست

و اجرت ساخت کار جواهر بسیار بالاست

طلا کلا قضیه اش با جواهرات تفاوت داره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
عزیزم این کارها تو دسته جواهرات هستن و جواهرات گروننبه جز زمردش الماس هاش هم هستو اجرت ساخت کار جواه ...

چه جالب هیچوقت به سنگهای قیمتی علاقه آنچنان نداشتم تا قیمتش رو دربیارم، افزایش قیمتش چجوریه؟ از طلا بیشتره یا مثل اونه؟

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

چه جالب هیچوقت به سنگهای قیمتی علاقه آنچنان نداشتم تا قیمتش رو دربیارم، افزایش قیمتش چجوریه؟ از طلا ...

بستگی داره به کیفیت و خلوص سنگ و برند کار

اگر درجه کیفیت سنگش بالا باشه افزایش قیمت داره

ولی کلا جواهرت چیزی نیست خیلی بخوای روی افزایش قیمتش حساب کنی

اکثرا هم کسایی که سمت خرید جواهرات میرن به افزایش قیمت فکر نمی کنن واسه افزایش قیمت نمی خرن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
بستگی داره به کیفیت و خلوص سنگ و برند کاراگر درجه کیفیت سنگش بالا باشه افزایش قیمت دارهولی کلا جواهر ...

چه جالب ممنون از اطلاعاتتون دوست گرامی💐