2777
2789
عنوان

اکسم انبلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 60 پست
بخدا کاری نکردم تعجب کردم اخه رل زده بود بعد یک ماه پیام داد

هر چقدر پیام داد جواب نده یه ذره دور شو فکر نکنه منتظر پیامش بودی اصن محل نده بذار بفهمه تو ارزشت بالاتر از ایناست

هر چقدر پیام داد جواب نده یه ذره دور شو فکر نکنه منتظر پیامش بودی اصن محل نده بذار بفهمه تو ارزشت با ...

خب اخه اون رل زده 

فقط تنها کاری ک کرده اینه ک منو انبلاک کرده اونم ده روزه و دیگ هیچ کاری نکرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اخه اون رل زده فقط تنها کاری ک کرده اینه ک منو انبلاک کرده اونم ده روزه و دیگ هیچ کاری نکرده

می خواد ببینه تو چه واکنشی نشون می دی به نظرم ریلکس باش اصلا برو دنبال برنامه هات رل زدنشم بازم به واکنش تو بستگی داره پیام داد محل ندیااا ببین خودت رو درگیر زندگیت کن یجور که بفهمه اونقدراهم واست مهم نیست و غرورت مهمه  

می خواد ببینه تو چه واکنشی نشون می دی به نظرم ریلکس باش اصلا برو دنبال برنامه هات رل زدنشم بازم به و ...

اصلن بهش پیام ندادم بازم پیام نمیدم 

و اینک خب رل زده بنظرت ممکنه پیام بده؟ با وجود این ک رل زده؟!۹ روزم هست انبلاک کرده

ممکنه میگم فک کنم می خواد ببینه چه ری اکشنی نشون می دی اگه بفهمه ذهنت درگیرش نیست،ناخوداگاه بهت فکر ...

هیچچچچ کاری نکردم حتی پروفایلمم عوض نکردم ک فک کنه بخاطر اون عوض کردم 

اصلن هیچی ب هیچی 

اصلن بهش پیام ندادم بازم پیام نمیدم و اینک خب رل زده بنظرت ممکنه پیام بده؟ با وجود این ک رل زده؟!۹ ر ...

شاید اینکارو کرده ببینه تو چیکار می کنی هر چیزی ممکنه پس غرورت الویت باشه

ممکنه میگم فک کنم می خواد ببینه چه ری اکشنی نشون می دی اگه بفهمه ذهنت درگیرش نیست،ناخوداگاه بهت فکر ...

ولی ی چیزی بگم؟ اون دختره از اقوامشون هست و دوست صمیمی خواهرش 

قبل از من اون دختره بود اما با اون رل نزد 

شاید اینکارو کرده ببینه تو چیکار می کنی هر چیزی ممکنه پس غرورت الویت باشه

اصلن من ک ب هیچ عنوان پیامش نمیدم هیچ کاری هم نمیکنم 

ولی خب دلیلش برام مهمه اخه آدم وقتی رل مبزنه درگیر رلش میشه ن اکسش😐

اصلن من ک ب هیچ عنوان پیامش نمیدم هیچ کاری هم نمیکنم ولی خب دلیلش برام مهمه اخه آدم وقتی رل مبزنه در ...

ببین من تا همین حد تونستم راهنماییت کنم چه برگرده چه نگرده تو ارزشت بالاست پس خودتو هیچ وقت واسه پسر خورد نکن همینجور که با تو این رفتار رو کرد ممکنه با اون دختر هم همینکارو کنه!!