2777
2789
عنوان

اکسم انبلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن خب بلاک بودم پیجش نمیاد بالا دیگ یهو پیجش برام آورد بالا

اهان

تو قسمت دایرکت یا سرچا؟ 

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

شاید رلش براش کافی نیست یا نمیدونم

نمیدونم بخدا فقط میدونست من عاشقشم 

اینو خیلی خوب میدپنست خودشم کات کرد سر همین بود بخدا 

بعد خب بعد انبلاک کردن من دیتم رفته ها اون نمیدونه ک من میدونم رل زده ولی من میدونم 

نمیدونم بخدا فقط میدونست من عاشقشم اینو خیلی خوب میدپنست خودشم کات کرد سر همین بود بخدا بعد خب بعد ا ...

پسرا همینن بفهمن دختره عاشقشون میپیچن به بازی بعد گیر عفریته میوفتن و باز بر میگردن به عشق سابق

پسرا همینن بفهمن دختره عاشقشون میپیچن به بازی بعد گیر عفریته میوفتن و باز بر میگردن به عشق سابق

خب اونک رل بود بعد اینک منو انبلاک کرده بود رفته بود دیت برا دختره هم ی شاخه گل گرفته بود

ولی اینطور ک شنیدم دختره خیلی گند اخلاق و پر فیس و افاده س

الان بنی انبلاکم کرده داره بم نخ میده من پیام بدم؟یا گذاشته منو آب نمک؟؟

جفتش 

اصلااااااااااااااا تو پیام ندهههههههه عکس غمگین دپ این جور چیزام نباش یه جوری باش که انگار خیلی شادو خوشحالی واکنش نده زنگم زد یا پیام داد نگو اره نبودی بعد فلان روز زنگ میزنی این حرفارم نگو پیام زنگم داد خیلی ریلکس شاد خودتو نشون بده مثل چی پشیمون میشه