2777
2789

واقعا خسته شدم ۹۰ درصد غذاها رو نمیخوره و مقاومت داه جدیدا ۱ روزم هیچی نخوره هرچیمیارم نمیخوره مگه نون پنیر و گردو یا کره و مربا اونم حجم خیلی کم چیکار کنم واقعا کسی تجربه ی داره وزنش نسبت ب سنش خیلی کم تا قبل لاغری ۱۳ بود الان ک لاغرتر شده ۱۲ ۳ سال و نیم هست.  

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معدش سردی کرده ، ببندش به پوره موز و انبه و هفت مغز با عسل ....

آره اینم ی دلیلشه خیلی هم بد غدا هست کلا الان ۱ ماهه خیلی بد شده 

آره اینم ی دلیلشه خیلی هم بد غدا هست کلا الان ۱ ماهه خیلی بد شده

من خودم سردی بخورم معدم افتضاح سنگین میشه و درد میگیره و حالت تهوع میگیرم ...بچت هم مطمئنن مثل من شده، معده ی سردهم بیشتر درمعرض ویروسه ...اصلا اصلا بهش سردیجات نده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دختر منم سه سالشه این مدت خیلی بد غذا شده هر غذایی باب میلش نباشه لب نمیزنه

وای من اعصابم فرسایشی این اصلا هیچی نمیخوره ۹۰ درصد غذاهای ک قبلا دوس داشتم نمیخوره حتی سیب زمینی سرخ کرده 

من خودم سردی بخورم معدم افتضاح سنگین میشه و درد میگیره و حالت تهوع میگیرم ...بچت هم مطمئنن مثل من شد ...

اخه ابراز گرسنگی میکنه ولی تا غذا رو میبینه یا دو لقمه میخوره عث میزنه من خودمم میکروب معده داشتم اینجوری بودم ولی تو این شرایط ویروس آنفولانزا ک مطبا هم شلوغه چطور ببرمش دکتر