2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینجوری ادامه بدید خودتون وفرزندانتون دیابت میگیرید

امیدوارم اینطوری نشه

ولی در کمینه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من چالش گذاشتم شش ماه قندمصنوعیو ترک کنم این برامنی ک عاشق شیرینی جات بودم سخت بود ولی شش ماهم شد دو ...

وقتی قند مصنوعی رو ترک کردی چند کیلو وزن کم کردی 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
بچه‌هام باشگاه ثبت نام کردم فقط خودم رو چیکار کنم

خودتون هم برید باشگاه یا داخل خونه ورزش کنید

حتما برید متخصص تغذیه تا کمکتون کنه به همگیتون

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

حذف قندمصنوعی باعث شدریزش مو پیدا کنملپام اب شهپوستم شفاف بشهپف صورتم از بین بره و زاویه فکم بزنه بی ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی😘❤

منم میخام دوباره قندمصنوعی رو حذف کنم تا عید.قبلا که تو ترک بودم سایز کم کردم

ولی خب بقول شما هم گودی کمر دارم هم شکم و پهلو خیلی رو اعصابمه

تا وزن نرمالمم ۲۰ کیلو با ارفاق فاصله دارم😑