2777
2789
عنوان

تحلیل chatgpt از رابطه ما😂وای خیلی دقیق گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست
مواظب باش الان جمله ای خوندم که گفته بود زندگی تنها کسی رو نکشته اما زندگی با انسان اشتباهی آدم رو ن ...

نهه ادم اشتباهی نیست 🥲پسر گلیه

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یه تومن رو هم واریز کردی یا فعلا نسخه رایگان استفاده میکنی؟ تو ایران پولی سخته ، تونستی بگیری یا نه؟

ی تومن wtf 

نه رایگان

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهه ادم اشتباهی نیست 🥲پسر گلیه

آدم اشتباهی منظور این نیست که آدم بدیه یعنی برای طرف مقابل درست نیست 

زن و شوهر باید مثل پازل همدیگه رو کامل کنن اگه قطعه های یه پازل دیگه رو بیارید نمیتونید کاملش کنید 

نمیگم شما اشتباه میکنید میگم مراقب باشید خوب فکر کنید مشاوره قبل ازدواج برید عاقلانه تصمیم بگيريد 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
آخه نسخه پولیش امکاناتش بیشتره❤❤❤❤❤❤🙂🙂🙂🙂🙂🙂

اره شنیدم.با همین رایگان کارم راه میوفته 😔🤣