2777
2789
عنوان

خانم ها چه هنری یاد بگیرم

290 بازدید | 21 پست

تو اینستا رو که باز میکنی همه یا بلاگر شدن یا دخترهایی که فروشنده آن منم دلم میخواد یه چیزی یاد بگیرم به نظر شما چی خوبه ؟؟ازبس همه فعالن حس بدی بهم دست میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اینستا پیج گلدوزی زدم دو ماهه ولی دویست و خورده ای فالوور دارم که انگار روحن نه لایکی نه چیزی البته خودمم زیاد فعالیت ندارم

ولی دوستم دو ماه پیش کانال بدلیجات زده تو ایتا حسابی کارش گرفته یا یکی دیگه فروش پوشاک بچه تو اینستا داره معمولیه فروشش کم کم بیشترم میشه

خلاصه که بعضی کارا دیر میگیره بعضیا زود

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)