2777
2789

باردارم ولی حسی ندارم 16 هفته هستم... و بابت این قضیه عذاب وجدان دارم... خدارو بسیار شاکرم با اینکه بارداری پر ریسکی دارم و ivf کردم سلامت نگه داشته بچمو ولی خب احساسی بهش ندارم میگن حرف بزن باهاش من الکی میگم چشم ولی نمیزنم اخه هیچ چیزی بینمون نیست... مادرمو سه هفته پیش از دست دادم نمیدونم شاید به خاطر این موضوعه... دلم برای مادرم خیلی تنگه....بچمو ندید... 💔💔💔 بعضی ها تو این هفته ها خیلی قربون صدقه بچه هاشون میرن... امروز جواب تست سلفری اومد بچم دختره ❤️

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اینجوریم دوسش دارم ولی حسی ندارم ک بخام حرف بزنم باهاش و اینا بعضی وقتاهم یادم میره کلا باردارم 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

منم حسی نداشتم اصلا

تا اخر؟ بعدش حس اومد؟ 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

عزیزم کاملا طبیعیه وقتی به دنیا بیاد مهرش به دلت می‌افته دیگه نمی‌تونی ازش چشم برداری ، شما هم الان شرایط روحی خوبی نداری به خودت سخت نگیر ، خدا مادرت رو رحمت کنه و بهت صبر بده .

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
خدا حفظش کنه خوش قدم باشه

ممنونم عزیزم 

احتمالا به خاطر فوت مادرتون هستخدا رحمتش کنهمواظب باش افسردگی نگیری

داروی ضد افسردگی میخورم💔

منم حسی نداشتم

فقط نسبت بهش احساس مسئولیت می‌کردم

حرف هم نمی‌زدم 

صداشم نمیکردم

برا حرکاتش هیجان زده نمی‌شدم 

بعد دنیا اومدنش هم اون جوری که میگن احساساتی نشدم

فقط خوشحال بودم که بالاخره بعد اون همه دردسر سالم دنیا اومد

دو سه هفته بعد یواش یواش دوست داشتنم شروع شد❣️

الان ۱۷ ماهشه

همه جون و زندگیمه🥰

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منم اینجوریم دوسش دارم ولی حسی ندارم ک بخام حرف بزنم باهاش و اینا بعضی وقتاهم یادم میره کلا باردارم

شما هم ویار نداشتی؟ من اصلا ندارم