2777
2789
عنوان

انقدر مونده آتئیست بشم

220 بازدید | 17 پست

میدونید هرکسی احتمالا دلایل شخصی خودش رو برای اعتقاد داشتن یا نداشتن به وجود خدا داره 

ولی حقیقت چیه؟

هر سری یکسری چیزهای جدید میبافن شاید صرفا فقط جهت تسکین انسان ... 

یکبار یه استادی گفت خداروهرجور باور داشته باشی همونجور در زندگیت ظاهر میشه مثلا اگه خدارو ظالم ببینی همنجوریه ...

هعی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماخداروچطورباورداری؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

خدابدمعرفی شده همه مشکلاتمون میندازیم گردنش وگرنه خیلی  مهربونه 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

همین که یک نفر باشه بهش باور داشته باشم

موقع سختیا ازش کمک بخوام و بهش امید داشته باشم

موقع خوشیا شکر گذارش باشم

برام کافیه

فرقی نمیکنه خدای زرتشت باشه یا مسیح و محمد 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

شماخداروچطورباورداری؟

نمیدونم همیشه دلم خواسته خدارو مهربون و قدرتمند و فلان متصور بشم اما وقتی اینهمه نا عدالتی توی دنیا میبینم حس میکنم کلا اعتقاد داشتن بهش گول زدن خودمونه 

نمیدونم همیشه دلم خواسته خدارو مهربون و قدرتمند و فلان متصور بشم اما وقتی اینهمه نا عدالتی توی دنیا ...

من خدارو اینجوری باور دارم که رو رفتار انسان ها کنترل ندارن اون هارو آزاد می‌زاره و این ظلمت اکثرشون نتیجه ی رفتار اوناست