2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا شما اون اس پی اف ۱۰ نوشته نشده اخه میگن اصلا اون رو دارن؟منم تو اینستا دیدم

برمن اصله گلم😄ازسایت معتبر انگلیس خریدم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

برمن اینجوری نیست برچسبش 

برچسب طلایی که رنگ کرم پودر نوشته شده😀 روی جعبه ام بارمد و اینا نوشته با برچسب

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
والا چی بگم من تو یه پیج معتبر اینستا مشخصاتشو دیدم اوتجوری گفته بود

نمیشه به اینا اعتماد کرد چون یبار اومدن ماسک لب لانیژو اصلو گفتن فیکه فیکو گفتن اصله😀چرا چون میخاستن تبلیغ کنن

من خودم مستقیم خریدمیزنم این کرم هم با اس پی اف داره هم بدون اس پی اف

برمن اینجوری نیست برچسبش برچسب طلایی که رنگ کرم پودر نوشته شده😀 روی جعبه ام بارمد و اینا نوشته با ب ...

اونو که برا منم داره برچسب طلایی استی لادر اصل دو لیبله هس باید زیر اون طلاییه یه لیبل دیگم باشه 

اونو که برا منم داره برچسب طلایی استی لادر اصل دو لیبله هس باید زیر اون طلاییه یه لیبل دیگم باشه

برمن مثل چپی است

نمیشه به اینا اعتماد کرد چون یبار اومدن ماسک لب لانیژو اصلو گفتن فیکه فیکو گفتن اصله😀چرا چون میخاست ...

اعصابم خورده این همه پول بده اخرشم ندونی اصله یا فیکه 

از سایت چقدر درمیاد برا ادم؟گردن تر درمیاد یا نه فرقی نمیکنه؟