2777
2789
عنوان

شام چی دارید یه شام نونی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو پیازه آلو چیه

سیب زمینی آبپز و له میکنن با پیاز داغ و ادویه درست میکنن مامانم درست میکنه بلد نیستم دقیق ولی هم راحته هم خوشمزه

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

شما شیرازی هستین😍

نه عزیزدلم اصفهانی ام ولی دوست شیرازی زیاد دارم

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

با مرغ درست کردین میشه دستورشو بدین؟من دلم خیلی میخواد

بله

سینه و ران مرغ و چند حبه سیر و هویج(آبپز شده) و گوجه پوره شده،ادویه ژامبون و نمک و یکم زردچوبه ،نشاسته گندم،آرد،دوتا زرده تخم مرغ

همه رو با هم توی خرد کن میکس کردم بعدم توی کاور کالباس ریختم و هواگیری کردم و محکم بستم انداختم توی آب جوش ۱ ساعت و نیم بعد انداختم تو ظرف آب و یخ و ۱۲ ساعت بعد برای مصرف بازش کردم

بافتش لاستیکی نمیشه ولی طعمش عالیه

بچه هامم خیلی دوست دارن

مامانم با مرغ پخته و پودر ژلاتین درست میکنه من نه

🌸🌸

یادبرنامه خانه ماافتادم به مهموناشون دادن و خوردن

وای اره کدوم شهر بود 🙈🙈

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
من که کالباس خونگی درست کرده بودم الان دارم با نون میخورمسریع میخوای سیب زمینی تخم مرغ بپز

با توجه به یکی از تاپیک هات

زبان و عربی و فارسی آرایه ها گرامر ها و لغاتشون خیلی به پایه بر میگرده

بلهسینه و ران مرغ و چند حبه سیر و هویج(آبپز شده) و گوجه پوره شده،ادویه ژامبون و نمک و یکم زردچوبه ،ن ...

پس من میتونم بجای تخم مرغ پودر ژلاتین بزنم؟

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
ما خوراک لوبیا داریم ولی من رژیمم ولی نمیدونم میتونم تحمل کنم و نخورم

خوراک لوبیا ک خیلی خوبه اتفاقا 

منم رژیمم بدون نون بخور خیلی پر کالری نیست ولی پرخاصیته

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
@بهار2124 عزیزم

ما خورشت کرفس داشتیم

من اینقد این روزا در گیر بودم خریدای قبل یلدا چیدمان و یلدایی ها و روز مادر اصلا وقت نمیشد عکسش بگیرم و از کارای زندگیم عقب افتادم فعلا دارم اونا اوکی میکنم ایشالله اینا هم رو روال بشه دیگه واستون عکس میذارم😁❤️🫂

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

فروشگاه های زنجیره ای معمولا دارن

اخه تا برم بخرم برگردم کلی طول میکشه 😁

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤