2777
2789
عنوان

خیانت دلی شوهرمو چطور ثابت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 61 پست
۶ ساله عروسی کردم پسرم ۴ سالشه

ببین اگه شوهرت مشکل خاص دیگه ای نداره که غیر قابل تحمل نباشه

زندگیتو بکن و برات مهم نباشه

چون اگه واقعا عاشق اون زن باشه  پس بهش نرسیده و بهت خیانت نمیکنه 

چون به قول خودتون استوری عاشقانه سوزناک میذاره

و میگه بهش تهمت نزن  چون عشقش یه طرفه هست

و عزیز دلم این یه طرفه بودن  خیلی به نفع شماست

چون میتونی دوباره عاشقش کنی  نه با اجبار و زور 

و یه کم تحمل و صبرت رو ببر بالا و فکر کن اگه جریان برعکس بود و شما عاشق شخصی بودی که بهش نمیرسیدی چه حس بدی داشت 

اصلا به این ماجرا فکر نکن

زندگیت و روابطت با شوهرت رو از اول بازسازی کن 

از مشاور کمک بگیر

رو رفتارای بد و اخلاقای بدی که داری فکر کن و بهترشون کن

که شوهرت حداقل به مادرش از دست شما پناه نبره...

حداقل از خونه فراری نباشه

محبت و احترام و گذشت و صبوری و گیر ندادن 

یواش یواش شوهرت رو سر عقل میاره

محبت جواب نمیده روش سنگه

یه خانومی مشکل شما رو داشته 

دعانویس بهش یه دعا میده

میگه باید از آب مخلوط شده با دعا به شیر جنگل بدی و براش غذا ببری

خانومه اول از ترس قبول نمیکنه ولی بعد چند روز قبول میکنه

با ترس براش غذا میبره شیر غرش میکنه زنه میترسه برمیگرده  چند روز میگذره 

یواش یواش شیر وابسته میشه و دیگه غرش نمیکنه

و بعد از یه مدت زنه باهاش دوست میشه 

مدت دعا سر میاد  میره پیش دعا نویس 

دعا نویس میگه با محبت بدون منت و گیر دادن تونستی 

شیر وحشی درنده جنگل رو وابسته خودت کنی !

چطور نمیتونی یه مرد از جنس خودت رو وابسته خودت نکنی ؟؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه خانومی مشکل شما رو داشته دعانویس بهش یه دعا میدهمیگه باید از آب مخلوط شده با دعا به شیر جنگل بدی ...

ببین من محبت و توجه زیاد بهش میکنم چون دوستش دارم ولی اون از اونجا که مجنونه ودلش با اون زنه هست کوره برا دیدن کارای من 

به نظرم داره دم تکون میده که شوهر من هوایی شده

من تاپیکاش رو دیدم یه بار گفته بود که نفرین شوهر شما باعث شده این بلاها سرش بیاد ولی هیچ وقت نگفته که از زندگی الانش ناراضیه یا اینکه پشیمونه چرا با شوهر شما ازدواج نکرده‌ . شما الکی سر هیچ و پوچ زندگیتو داغون نکن اون زندگی خودشو داره شما هم همینطور 

من تاپیکاش رو دیدم یه بار گفته بود که نفرین شوهر شما باعث شده این بلاها سرش بیاد ولی هیچ وقت نگفته ک ...

حالا فکر میکنی پشت این دوتا کاربری دونفر هست 

نه بابا یکین 

این اتفاقات ممکنه افتاده باشه ولی این کاربر بنظرت اینقدر اسکله که وقتی توی تاپیک کاربر پاییز ایشونو تگ کردن ایشون بیاد از بدبختیاش اینقدر بگه 

کاربر سال ۹۹هیچ تاپیکی نداره تا الان که توی اون تاپیک ایشونو تگ کردن الان بجای اینکه ایشون بیاد از خوشبختیش بگه همش تاپیک چس ناله میزنه و همشم اصرار داره که‌ همسرش عاشق عشق قدیمیه و بهش محل نمیذاره 

و عشق قدیمیشم بیاد بخونه 🤣

من خودم کاربر پاییز رو باور داشتم تا قبل از اومدن این کاربر 

اینو آورد که مثلا ثابت کنه داره راست میگه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
حالا فکر میکنی پشت این دوتا کاربری دونفر هست نه بابا یکین این اتفاقات ممکنه افتاده باشه ولی این کارب ...

راست می گی من خیلی ساده ام. تاپیک پاییزی ۶۳ یعنی خالی بنده ؟ ماشالله استعداد خوبی داره تو نوشتن و میشه نوشته هاشو فیلم یا رمان کرد

راست می گی من خیلی ساده ام. تاپیک پاییزی ۶۳ یعنی خالی بنده ؟ ماشالله استعداد خوبی داره تو نوشتن و می ...

والا من باورش که کردم هیچ جگرم آتیش گرفت واسه دوقلوهاش (خودم دوقلو دارم یه لحظه تصور کردم نتونستم تحمل کنم)خیلی حالم براش بد شد و همش پیگیر بودم به امید اینکه یه روز بیاد بگه بچهام اومدن خونم یا رفتم دیدمشون 

ولی از بخت بد دیدم این کاربر رو تک کردن و بدتر اینکه این خانم تازه تاپیکای چس نالش شروع شد که بگه اره پاییز دروغ نگفته و من زن نامزد ۲۰سال پیششم و شوهرم هنوز قلبش با پاییزی هست 😂

دیگه خورد توی برجکم که چقد دل سوزوندم😅😅

ولی از لحاظ اینکه الان یه مادر چشم انتظار بچهاش نیست خوشحال شدم🥲

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
والا من باورش که کردم هیچ جگرم آتیش گرفت واسه دوقلوهاش (خودم دوقلو دارم یه لحظه تصور کردم نتونستم تح ...

شایدم هست ولی این کاربری فیک رو هم درست کرده که آبروی اون زنده رو‌ ببره یا یه نفر این کاربری فیک رو درست کرده که پربازدید بشه 

شایدم هست ولی این کاربری فیک رو هم درست کرده که آبروی اون زنده رو‌ ببره یا یه نفر این کاربری فیک رو ...

هرچیزی امکان داره اینجا مجازیه(البته بعد از هرشکستی که از تاپیکا میخورم میگم صددرصد بعدیم باور نمیکنم جون مجازیه ولی بازم ….) 

اینکه ایشون فیک هست صدردرصده 

ولی منم الان که شما گفتین میگم شاید میخواد پشت پاییزی قایم بشه و پربازدید بشه 

راستی یچیزی یادم اومد کلمه الان رو هر دو کاربر مینویسن(العان)

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
شایدم هست ولی این کاربری فیک رو هم درست کرده که آبروی اون زنده رو‌ ببره یا یه نفر این کاربری فیک رو ...

ببین کلمه العان یکم عجیبه دوتا خانم تحصیل کرده با موقعیت شغلی خیلی خوب و همسرای خیلی خوب یه کلمه الان نمیتونن بنویسن☹️

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
ببین کلمه العان یکم عجیبه دوتا خانم تحصیل کرده با موقعیت شغلی خیلی خوب و همسرای خیلی خوب یه کلمه الا ...

آره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌صد در صد جفتشون یکی هستن. حالا یا کلا فیک و دروغگو هست یا می خواد زنرو خراب کنه و ازش انتقام بگیره   

آره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌صد در صد جفتشون یکی هستن. حالا یا کلا فیک و دروغگو هست یا می خواد زنرو خراب کنه و از ...

یکی بودن که یکی آن بقیشم الله و اعلم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
یکی بودن که یکی آن بقیشم الله و اعلم

واااا منم  خیلی وقتا غلط املایی همینکاربرارو دارم پس منم با اونا یکیم‌

!!!!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️