2777
2789

گردن شما 

دوستش ندارم و جوابشو نمیده تا منو راضی کنه 

خدایا دارم دیوونه میشم 

من خودم یکی دیگه میخوام 

چکار کنم 

میشه دعام کنید از ته دلتون خدا شماها رو خیلی دوست داره شاید بخاطر دلای شما منو کنم کنه از این جهنم به اونی میخوام برسم حتی اگه برزخ و دوزخ باشه 🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان‌شاءالله هر چی که برات خیریه 

ولی دقت کن شاید گوش نکردن حرف بزرگتر هم یجا پشیمونی بیاره

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

وقتی رفتین تواتاق حرف بزنین به خود پسره بگو من قصد ازدواج ندارم خانوادم دارن فشار میارن اینجوری خوشبخت نمیشیم  مودبانه میره هیچی هم به کسی نمیگه 

خواهر منم همینکارو کرد 

نگی کس دیگه رو میخواما بگو کلا قصد ازدواج ندارم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
مگه شرایط اونی که دوستش داری چطوریه که نمیاد جلو یا شرایط خواستگارت چطوره که مادرت اصرار داره گاهی ن ...

نمیدونم چرا نمیاد باهاش درارتباط نیستم فقط بهش فهموندم دوستش دارم 

پس داری راه را اشتباه میری 

نمیگم‌ به خواستگارت جواب مثبت بده 

ولی بخاطر هیجانات احساسی کاذب موقعیت های خوبتو از دست نده 

اگه خواستگارت رو دوست نداری باهاش ازدواج نکن. ولی به خاطر کسی که باهاش حتی توی رابطه نیستی و حاضر نیست پا پیش بذاره موقعیت های ازدواجت رو خراب نکن. حالا این خواستگاره نه، یکی دیگه که به نظرت معقوله باهاش حرف بزن و آشنا شو و ازدواج کن. اون پسر اگه تمایل داشت تا الان هزار بار اومده بود جلو. حداقل با خودت صحبت میکرد که براش صبر کنی.