2777
2789
عنوان

بیاین بگم برنامم بعد کنکور چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 59 پست
کسی رو دوست داری ؟

آره ولی گردن نمیگیرع که🤣🤣

برامم فرقی نداره کی باشه ولی مطمئنم خانم مهندس نمیشم  . بنابراین میخوام خانومِ مهندس بشم💍😔🤣

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون ذهن آدم برای رهایی موقت از دغدغه هاش میاد سناریوهای لذت بخش میسازه تا دوپامین ترشح شه و تو الان ...

ارع واقعا اگر بهشون فک‌ نکنم میمیرم هیچ امیدی دیگه نمیمونه 

اما من قبلاً هم این کارا رو میکردم دیگه کنکور اومد ول شد

ارع واقعا اگر بهشون فک‌ نکنم میمیرم هیچ امیدی دیگه نمیمونه اما من قبلاً هم این کارا رو میکردم دیگه ک ...

آره انگیزه آدم برنامه های آیندشه اصا

خودمم خیلی روتینا داشتم بخاطر کنکور بهم خورد و دیگه باز نتونستم مثل سابق انجامشون بدم بخاطر آثار روحی بجامونده :(

آره انگیزه آدم برنامه های آیندشه اصاخودمم خیلی روتینا داشتم بخاطر کنکور بهم خورد و دیگه باز نتونستم ...

توف تو این‌ کنکور لنتی 

ندغنه مویی رو سرم مونده نه قلبی از استرس همیشه درد می‌کنه 

چی‌ قبول شدی رشته ات؟

یه زندگی سالم داشته باشم الان بیشتر از هرچیزی بهش نیازمندم فقط این استرس و حال خرابی تموم شه

دورت بگردم 

هممون همینم تموم میشه البته خداکنممم خوب تموم شه 

اگر نشه ینی همه این زخما الکی بوده و صرفا زخم و سختی بوده💔

حس می‌کنم قبول نمیشم دیوونه شدم