2777
2789
من همه ی فیلما رو با سرعت ۱ ایکس می بینمفردا امتحان دارم ولی بدجور هوس فیلم جدید کردم امشب میرم تو ک ...

اصلا روایت داریم در جلد دو کتاب فیلم بازان آیه ۱۱ که موقع امتحان تازه باید سریال دیدن را آغاز کردد

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

منم اینو بیشتر دوست دارم ملکه اشک ها دراپ کردم اما این ثانیه به ثانیه اش برام جذابه

موافقمم

ملکه قشنگ بود ولی کاش تهش و یه جور بهتر مینوشتن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا روایت داریم در جلد دو کتاب فیلم بازان آیه ۱۱ که موقع امتحان تازه باید سریال دیدن را آغاز کردد

وااااای نگو غصه ام میگیره فردا امتحان دینی دارم 

راستی امضات خیلی باحاله 

آره جدا شدن دوباره با همن من از جمره فقط از فیلم بازی بختش خیلی خوشم میاد مرا پنهان کن رو اصلا خوشم ...

لیلا رو ندیدم قشنگه؟

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

لیلا رو ندیدم قشنگه؟

آره خوبه ببین موضوعش یه نامادری و دختر بچس که خیلی بچهه رو اذیت میکرده و میزارتش یه جای اشغال دونی که بچه ی خود نامادریه هم اونجا بدنیا اومده و بزرگ شده و این دختر بچهه عاشق پسره نامادریه میشه 

حالا دختره بزرگ شده و اومده از نامادری انتقام بگیره 

آره خوبه ببین موضوعش یه نامادری و دختر بچس که خیلی بچهه رو اذیت میکرده و میزارتش یه جای اشغال دونی ک ...

مرسی گفتی حتما میبینم کنجکاو شدم

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

برادر می‌خواهد در آزمون پیامبری شرکت کند😔😂وای حرف زدنم بلد نیستتتتت تا قسمت ۷ دلم میخواست با شلنگ ...

دختره ک تخم کفتر بهش دادن تا زبون باز کرد بیشتر رومخ بود

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

سر من ربات نیستم رومخم بودا ولی تواین سریالع خیلی هات و بقول خودشون ‌سکشی شده

ندیدم اونوو😭

وای الان پروفت و دیدم عجب برکتییییی

تو دونده دوست داشتنی بود دیدیش؟

آرهههه

تموم نکردم‌ سریالو ولی خیلی حق بود 

شاعر می‌فرماید قد بلند ابرو کمون چشماش سیاهه وای وای واای