2777
2789

من این کاروکردم وبعد۱۱سال معلوم نیست تکلیف زندگیم چی بشه چند سال شهرشوهرم زندگی کردم غربت جهنم واقعیه نتونستم واومدیم تهران حالا اون نمیتونه اینجا هردم میگه من اخرش بچه رو برمیدارم ومیرم اگه توهم نیای واین یعنی مرگ تدریجی 

۳ساعت فاصله یک طرف فرهنگا یک طرفببیین کافیه گیر ی خانواده بیشور بیفتی دیگ بدبخت میشی میمونی وسط و ای ...

کجا تحقیق کردین ؟تو تحقیقات چیا پرسیدین؟جواب درست ندادن

یا شما تو تحقیق تعداد فرزند و طلاق و اینارو نپرسیده بودین؟

قهرتون پایدار

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا تحقیق کردین ؟تو تحقیقات چیا پرسیدین؟جواب درست ندادنیا شما تو تحقیق تعداد فرزند و طلاق و اینارو ن ...

فقط اخرش🤣خدا از دهنت بشنوه

ببین شهر بزرگ هیچی معلوم نمیشخ همسایه میک ادم خوبین چون فقط دو سه بار دیده طرف زبون ریخته سلام احوال پرسی کزده!! خاهر شوهرمن  ی زبونی ذارن ک نگو. حتی خودت اللن باهاش دو کلمه حرف بزنی دیگ میگی خیلی ادم خوبین!!!! مار هفت خطن

پیش من با گوشی حرف میزدن از نوک انگشتای پای طرف بوس میکردن تا فرق سرش )گوشی قط میکردن فحش میدادن ب طرف!!! انقد کثیفن و دو رو

ما از چندتا همسایه پرسیذیم اکثرا میکفتن خوبن و اینم بگم تازه رفته بوذن اون خونه  

و اینم بگم من مجردی میگفتن فقط پسر مهمه خانوادش مهم نیس!! الان فهمیذم خانواده خیلی تاثیر دارع خیلی

فقط اخرش🤣خدا از دهنت بشنوهببین شهر بزرگ هیچی معلوم نمیشخ همسایه میک ادم خوبین چون فقط دو سه بار دید ...

پس شرایط سختی بوده

شاید منم بودم اسیر میشدم

همون دعای قبلیم برات گیرا باشه کمتر اینارو ببینی💔🤣🤣

.