2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منننننی کاغذ بردار چیزهایی ک اذیتت میکنه رو بنویس بعدش پاره کن خیلی اروم میشی

یه بار اینکارو کردم ولی همش یادش میوفتم افسوس میخورم مقایسه میکنم خودمو میگم کاش دستم میشکست کاش یطوریم میشد دیگه اینکارو نمیکردم 

من دقیقا مثل توام یه کارای کردم از رو حماقت و بچگی الان دارم تاوانشو پس میدم ....نمیدونم چرا اینقدر من ساده و بدبخت و زود باورم 😭😭😭

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

تاوان تصمیمات اشتباهمو باید تا آخر عمر بدم همیشه روبرومندارم دیوانه میشم بس که فکر میکنم همش به یه ن ...

دقیقا هی فکر میکنم و گریم میگیره دارم عذاب میکشم

یه بار اینکارو کردم ولی همش یادش میوفتم افسوس میخورم مقایسه میکنم خودمو میگم کاش دستم میشکست کاش یطو ...

بعد پاره کردی کاغذ رو 

برای من ک خیلی جواب بود

کاربری دست من و دوستمه

من دقیقا مثل توام یه کارای کردم از رو حماقت و بچگی الان دارم تاوانشو پس میدم ....نمیدونم چرا اینقدر ...

کاشکی نمیکردم اگه نمیکردم الان رنج نمی‌کشیدم الان مثل آدم زندگیمو میکردن اینقدر عذاب گذشته رو نمیخوردم

کاشکی نمیکردم اگه نمیکردم الان رنج نمی‌کشیدم الان مثل آدم زندگیمو میکردن اینقدر عذاب گذشته رو نمیخور ...

منم مثل توام از این میسوزم اون لحظه عقلم کجا بود؟؟ البته شاید عقلم کار میکردم دلم قبول نمیکرد! نمیدونم نمیدونم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

منم مثل توام از این میسوزم اون لحظه عقلم کجا بود؟؟ البته شاید عقلم کار میکردم دلم قبول نمیکرد! نمیدو ...

منم اصلا خیلی بده نمیدونم چرا اینجوری شدم واقعا داره نابودم میکنه زندگی برام زهر شده هیچکاری نمیتونم بکنم