2777
2789

به نظرتون دندون بهتر یا دارو 

خوبی های دندان :

پریستیژ بسیار بالا و شغل بسیار لوکس و پرطرفدار 

درس های اسونتر نسبت ب پزشکی و دارو 

کیفیت زندگی متوسط نسبت به پزشکی و دارو (دارو کیفیت زندگیش بالا تراز پزشکی و دندون ) 

درآمد. در طول دانشجویی داره و بعدشم درآمد خیلی عالی داره بیشتر از پزشکی و دارو اما در یک صورت دارو درآمدش بیشتر اونم اینک داروخونه بزنی 

بدی های دندون :

آسیب کمرو گردن و و اصتحلاک بالا  (نمی‌دونم املاش چیه 

)سختیش بعد فارغ‌التحصیل شدن و چون تا تقریبا تا پیری کار میکنی سختیش بیشتر 

خوبی های داروسازی : 

کیفیت زندگی بسیار بالا تر از پزشکی و دندون چون کشیک و آسیب کمر گردن و سختی کارش خیلی کم تر مخصوصا اگر دارو خونه بزنی چون تو محل کارت نباشی میتونی درآمد داشته باشی و ازین جهت بسیار مناسب خانوم هاست بیشتر از دندون و پزشکی  تمیزی کارش بیشتر استرسش کمتر 

در کل سختی کارش تا قبل داروخونه زدن بعدش دیگ عملا میشه نظارت و ازین داستان ها خلاصه بگم 

بدی های داروسازی  : 

خشکی دروس چون شیمی و حفظیه  اما سخت ترین درس و پزشکی داره سختی درس داروسازی ازین لحاظ ک خشک و حفظی و فرار ولی حجمش کمتر از پزشکی ولی نسبت ب دندون بیشتر  

پریستیژ داره ولی دندون خیلی پریستیژش بیشتر بعدش پزشکی بعدش دارو 

با این اوصاف برای خانوم کدوم بهتر فرض کنید رتبه اش خیلی خوب شده ک می‌تونه هر دو رو قبول بشه  تو شهر خوبم می‌تونه قبول ش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.