2777
2789
من تهرانم اما اصالتا مادرم تهران ولی پدرم ترکبا شمالی نتونستم بسازم اونا راحت و بیخیال بودن من بسیار ...

من شوهرم شمالیه خودم اصفهان متولد تهران ببین من چی کشیدممممم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو ریزترین چیزا ممکنه اذیت کننده باشه حتی اگه همو خیلی دوست داشته باشن

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

الان تو دلت نیست خیلی چیزایی که ازش گذشتی ؟ عاشق شذین ؟

چرا مگه میشه تو دلم نباشه . هروقت بادم میوفته اعصابم میریزه . آره عاشق بودم . مرد خوبیه . ولی یادم نمیره از چیزایی که گذشتم . احساس میکنم اشتباه کردم . خیلی لول خودمو آوردم پایین. طوری که خانواده شوهرم هرطور دوست دارن باهام رفتار میکنن

من مامانم تهرانیه بابام عرب اهواز نتونستند با هم کنار بیان بعد ۲۰ و خوردی سال جدا شدند..منم بابام داد به پسرعمومم.و بسیار ناراحتم و دل خوشی به این زندگی ندارم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
من شوهرم شمالیه خودم اصفهان متولد تهران ببین من چی کشیدممممم

باز اصفهانیا هم آدمای خوش گذرونی هستن 

با اینکه آینده نگرن 

من هر چیم بگی فرهنگ مامانم روم غالب تر بوده 

ولی بالاخره یه رگ ترک تو من بود 

من واسه اون خیلی خوب بودما

همه هم می‌دونستن 

ولی من با اون پیر میشدم ۲۴ری داشتم حرص میزدم که آدم بی‌شعور یه ذره فکر فردات باش 

کافی بود تقی به توقی بخوره ۲۴ ساعته می‌رفت شمال و برمی‌گشت :/

روابط بینشون و راحتیشونم که نگم دیگه.. تازه من خیلی روشنفکر بازی در می‌آوردم ولی بازم اذیت میشدم

با هر خری میگفت و میخندید

پس چی شد چه میکنید الان !!!! چجوری همو متقاعد میکنین

با قهر و خرید 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بنظر من بستگی به ادمش داره 

من دوست دارم به یه فرهنگ دیگه ازدواج به قوم که مثل خودمون فرهنگ و رسوم و عروسی های خوش داشته باشه ولی جدید باشه 

مثلا من سعی می‌کنم با همسرم مراسمات رو شکرت کنم با همون آداب اونم همینطور 

ولی شنیده بودم که دو فرهنگ ازدواج کردن و مشکل پیش اومده مثلا فامیل دختره همش مهمونی و دورهمی ولی پسره اصلا خوشش نیومده و دختره تنها همه مهمونی ها رو شکرت می‌کرده

باز اصفهانیا هم آدمای خوش گذرونی هستن با اینکه آینده نگرن من هر چیم بگی فرهنگ مامانم روم غالب تر بود ...

چون ترک بودی خوب بودی

من چیزی ک دیدم ترکها فقط با قومیت خودشون ازدواج میکنن و خوبن با بقیه اقوام ب مشکل برخوردن 

اصفهانیا خوشگذرونن اما اینده نگر من شوهرم بین ماهی ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون درامد داره اما هیچی بنام نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون ترک بودی خوب بودیمن چیزی ک دیدم ترکها فقط با قومیت خودشون ازدواج میکنن و خوبن با بقیه اقوام ب مش ...

ن بابا 

من دیدم با کرد.اصفهان.شیراز و... هم اوکی بودن 

ولی خب با شمالیا واقعا نمیشه