2777
2789

سه ساله زیر یه سقفیم فقط پارسال برام یه شاخه گل گرفت، به مادرشم پول داده بود، ولی امسال برای مادرش گوشی گرفت، به من هیچی فقط یه پیام خشک و خالی فرستاد حتی کنارهم تو خونه بودیم درست تبریک نگفت، اصلا هم انگار نه انگار، من عادی رفتار میکنم اونم عادی، نمیدونم دلم میخواد یه چیزی بگم بهش خیلی دلم شکسته، همیشه نداریاش برای منه ولی پای مامانش وسط باشه هرکاری میکنه، حتی چن ماه پیش برای داداشش گوشی خرید ولی من هنوز گوشی ای که بابام برام خریده دارم، سه سال پیشم برای باباش گوشی گرفت، یعنی برای تک تک شون گرفته فقط برای من نداره... به نظرتون چیزی بگم بهش یا همچنان خفه خون بگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا شما همون روز اول باید چیزی میگفتی من تعجب میکنم چطور ساکت موندی

مؤدبانه بگو اول،

ولی بگو

وگرنه خودم میام خفت میکنم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه سوال 

آیا در طول سال،همسرتون براتون خرید میکنه؟.از خورد و خوراک گرفته تا پوشاک و ‌..

ایا تا به حال طلا و هدیه داده؟

تولدتون چیزی خریده؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من خداروشکر بابام حروقت میره برا مادرش روز زن چیزی بخره میدون که برا مامان مامانمم باید بسونه هردوشون یکی میسونه اگه برا اون روسری میسونه برا اونم روسریه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
یه سوال آیا در طول سال،همسرتون براتون خرید میکنه؟.از خورد و خوراک گرفته تا پوشاک و ‌..ایا تا به حال ...

عههه دختر گرانبهااا🤩

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 
عههه دختر گرانبهااا🤩

ارادت 🥰🙏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

یه سوال آیا در طول سال،همسرتون براتون خرید میکنه؟.از خورد و خوراک گرفته تا پوشاک و ‌..ایا تا به حال ...

سلام عزیزم میشه به منم کمک کنی من سال اولم هست عقد هستیم تا حالا برام چیزی نخریده روز تولدم هم چیزی نداد فقط تبریک گفت 

روز زن هم گفت روزه مادره روز زن نیست