خواهرم ۱۳سالشه قبلا با یه پسری رل زده بود من فهمیدم باهاش حرف زدم ولش کرد ولی فهمیدم دوباره با یه پسری حرف میزنه باهاش دوست شده و حتی یواشکی میره پسره رو هم میبینه میدونم همش بخاطر دوستشه تو مدرسه دختر خوبی نیس تو این سن حتی سیگار هم میکشه پیاماشو با خواهرم دیدم که بهش میگه برات یه پسر خوب پیدا میکنم چندبار سعی کردم از هم جداشون کنم در آخر نشد و اصلا سن خواهرم مناسب این کار نیس اگه یکم بزرگتر بود اوکی بود و اینکه جدیدا حرفای بدی میزنه بهش میگم چرا اینطور میکنی میگه میخوا ازدواج کنم دوست ندارم بعدش میگه دوستام ازدواج کردن منم میخوام و اصلا نمیتونم به خانوادم بگم اذیتش میکننن فقط بگین چیکار کنم گوشی هم ازش نمیتونم بگیرم مامانم طرفش میگیره اون که نمیدونه این چیکار میکنه فقط برنامه هاشو تمام پاک کردم ولی بازم از طریق دوستش با پسره در ارتباطه
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.