2777
2789
عنوان

من با خواهر چیکار کنم لطفا بگید

73 بازدید | 8 پست

خواهرم ۱۳سالشه قبلا با یه پسری رل زده بود من فهمیدم باهاش حرف زدم ولش کرد ولی فهمیدم دوباره با یه پسری حرف می‌زنه باهاش دوست شده و حتی یواشکی میره پسره رو هم میبینه میدونم همش بخاطر دوستشه تو مدرسه دختر خوبی نیس تو این سن حتی سیگار هم میکشه پیاماشو با خواهرم دیدم که بهش میگه برات یه پسر خوب پیدا می‌کنم چندبار سعی کردم از هم جداشون کنم در آخر نشد و اصلا سن خواهرم مناسب این کار نیس اگه یکم بزرگ‌تر بود اوکی بود  و اینکه جدیدا حرفای بدی می‌زنه بهش میگم چرا اینطور میکنی میگه میخوا ازدواج کنم دوست ندارم بعدش میگه دوستام ازدواج کردن منم میخوام و اصلا نمیتونم به خانوادم بگم اذیتش میکننن فقط بگین چیکار کنم گوشی هم ازش نمیتونم بگیرم مامانم طرفش می‌گیره اون که نمی‌دونه این چیکار میکنه فقط برنامه هاشو تمام پاک کردم ولی بازم از طریق دوستش با پسره در ارتباطه

کاریش نمیتونی بکنی

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

به مادرت بگو گوشی رو ازش بگیرید و مدرسش رو عوض کنید 

متاسفانه این جور دختر ها آینده خوبی در انتظارشان نیست 

و تو این سن بهشون تجاوز میشه و حتی میشه معتاد هم بشن و در آخر خودکشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم ولش کنم که

یه نمونشو خونمون داشتیم 

کاریش نتونستیم بکنیم

الان سی سالشه

هنوز همونطوره

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.