2777
2789
عنوان

بگم نامزدم واسم پالتو بخره یا ن

94 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من با ی اقایی در ارتباطم ک خانواده هام میدونن چندوقت دیگ قراره عقد کنیم

حالا این اقا خیلی منو کنترل کنه میگ باید بگی کجا میری و میای و با کی میگردی من باید بدونم

خب کسی ک باهام اینطوره زندگیمو دست گرفته حقم نی یه پالتو واسم بگیره؟

بعد ب واسطه شغلش همیشه سرکاره هیچوقت منو ی رستوران یا جای گرون نبرده ی غذا بهم نداده یا وقتش کمه.خب بجای اینا نمیشه ی لباس بگیرم؟

بگین چطور با سیاست اینارو بهش بگم

تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم(♥️دا ♥️)                         💞چاویلت😥🙂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان لنگ پالتو و لباسی این آقا به درد زندگی نمیخوره پیرت میکنه زندانیت میکنه افسردت میکنه زندگیتو به ...

خب چیکار کنم

والا من روم نمیشه از کسی که نسبتی باهام نداره بگم لباس بخر

البته اختیار زندگیمم دستش نمیدم 

ولی در حد رستورانی یا کادویی که خودش بگیره باید انجام بشه حداقل طرف خسیس نباشه

والا من روم نمیشه از کسی که نسبتی باهام نداره بگم لباس بخرالبته اختیار زندگیمم دستش نمیدم ولی در حد ...

خب دیگ منو ی رستوران نبرده

میخوام بهش بگم ولی نمیدونم چطوری

خب دیگ منو ی رستوران نبردهمیخوام بهش بگم ولی نمیدونم چطوری

خب بگو فلان روز شام با ناهار بریم بیرون

حداقل هفته ای یک بار

اگه پیچوند واقعا مناسب زندگی نیست کار و اینا بهانس

خب بگو فلان روز شام با ناهار بریم بیرونحداقل هفته ای یک باراگه پیچوند واقعا مناسب زندگی نیست کار و ا ...

اخه من لباسو از غذا بیشتر دوست دارم😂

همه چیش خوبه فقط شکاکه یکم

ببین شکاک بودن تمام خوبیای طرفو میسوزونه با آدم شکاک نمیشه زندگی کرد.فکر کردی ازدواج کنیحتی اجازه نخواهد داد که خونه ی بابات بری نمیزاره با فامیلات رفت و آمد کنی دکترم بری باید باهاش بری تازه بعضیاشون میگن هر جا میری با خودم برو ولی میبینی خودشونم نمیبرن زنم زندانی میمونه تو خونه حالا خود دانی

اخه من لباسو از غذا بیشتر دوست دارم😂

الان بحث غدا یا لباس نیست بحث چیز دیگس!

به هرحال خوددانی