2777
2789
عنوان

نظرتون راجب لیفان چیه ➕️عکس

52 بازدید | 9 پست

لیفان ۸۲۰

خیلییییی ازش خوشم اومده 

قیافش شکل بی ام و ست 

پولم که به بی ام و نمیرسه 

لاقل یه ماشین بگیرم شکل اون باشه😥🥲

تو نت نظرات رو خوندم همه ازش تعریف کرده بودن از لحاظ فنی

ولی خیلیا  تو واقعیت میگن بد فروش میره 

نظرتون چیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا ماشینیه که بقول یکی از دوستامون مالک اول و اخرش خودتی 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

یکی از بهترین چینی های ایران 

استارتر فاو بسترن b30 هم خوبه 

اگه تو این سبک دوس داری 

ماشین خوبیه ولی خب اینا صفرشون نیس کلی کار کردن به خرج افتادن 

قطعات بد پیدا میشه و ...

ولی در کل نسبت ب خیلی چینی ها بهتره

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
یکی از بهترین چینی های ایران استارتر فاو بسترن b30 هم خوبه اگه تو این سبک دوس داری ماشین خوبیه ولی خ ...

سلام عزیزم ممنون از توضیحاتت😍

در کل پیشنهاد میکنی همچین ماشینی رو یا نه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

منم لیفان خوشم میاد ولی هم قطعاتش کم پیداست هم خیلی سخت فروش میره پول اینو بدی شاهین و دنا و ال نود بخری خیلی بهتره

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

سلام عزیزم ممنون از توضیحاتت😍در کل پیشنهاد میکنی همچین ماشینی رو یا نه

ما خودمون باشیم نمیخریم 

چون بد فروش هم هست 

ولی ازش لذت میبری اگه خیلی داغون نباشه 

دیگ بسلیقه شما ربط داره 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.