2777
2789
عنوان

حالت چطوره دختر

119 بازدید | 5 پست

خب خب نوبتی هم که باشه نوبت منه 3 ساله هست که 3 ساله اینجام 😂😅😍♥️دنیای نی نی سایت دنیای ترک نشدنیه از وقتی که نهم بودم یا الانی که یازدهمم باورم نمی شه چه زود گذشت عین برق و باد عین شهاب سنگ و ستاره عین جز و مد

دلم نمی خواد نگاه تایپک هام بندازم چون هر کدوم دنیایی داره اسراری داره که فقط خودم در جریانش نم این تایپک متفاوت ترین اون ها خواهد بود نه فاز رسمی صحبت کردن دارم نه غم نه عشق نه احساس نه... خود خود خودمممم:) می خوام بزارم یادگاری بمونه مثل بقیه شاید یه روزی با دیدن شون بیشتر و بیشتر به وجود خداوند ایمان بیارم منی که از حس و حال خودکشی رسیدم به زندگی:))))) 

البته سخته ها خیلی هم سخت ولی دلیل حال خوب این روزای من یکیه که جنسش خیلی فرق می کنه یکیه که اگه نبود این زهرا... زهرا نمی شد 

از اون بالاسری ممنونم که بهت بالاخره بعد مدت ها ثابت کرد هوامو داره البته خدای من اونقدر بزرگوار و بی نیازه که نیازی به اثباتش به من و هیچ کس دیگه ای نداره در عین حال اونقدر مهربون و بخشنده است که بنده ای مثل منو بپذیرفت دلم می خواد تا مدت ها بنویسم راستش دلم برای نوشتن خیلی خیلی تنگ شده چه روز هایی که به مو رسید و پارا نشد شایدم پاره شد اما معجزه شده و گره خورد 

رنجش این تن و روحو با گوشت و خونم فهمیدم 

و چه دردناک بود برای من وقتی حس بی کسی به سراغم میومد اونقدر می نویسم که سیر بشم امشب 😂😂😅😁بزار رفع دلتنگی کنیماااااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خببببب داشتیم می گفتم البته فقط برای خودم ميگما 

😅😂😂به یاد ندارم تاپیک هام بازدید داشته باشن 

کلا اکانت من دلیه بدجور هم دلیه بزاز موندگار بمونه 

به هر حال از اول تا حالا نویسنده ی پشت این اکانت خودمم و بس😁

اگه زندگی مو مثل یه پازل بخوام کنار هم بچینم خیلی گنگ میشه خیلی نامفهوم ولی الان یه پایه هاییش معلومه 

چه سر گذشت تا از سر گذشت :) منه 17 ساله 6 ماه دیگه میشم 18 شروع جوانی 

امسال آخرین سالیه که نوجوانم بغضضضضضص

خیلی حس و حال غریب ولی آشناییه😅🤗

خدایا الان می دونی فکر و ذکرم کیه که Rمننننننن♥️😍

آخرش که یه روز مال من میشه لطفا اگه احیانا یه نفرتون هم تاپیک منو دید بدون هیچ توهین و ضد حالی حس خوبمو درک کنید اینجا مجازیه پشت هر اکانتی قلبیه و هر قبلی بلوری از جنس شیشه 

رضای من نمی دونم آخرش کنی اسممو تو شناسنامه کنار اسمت می بینم ولی بدون که خیلی می خوامت دلم می خواد هیچ وقت بویی از این نوشته هام نبری مثل ذوق هنری نداریییی😂😂😐🤣بی تربیتتتتتت

آخی سبک شدم انگاری به چیزی تو مخم وول می خورد 

رفتیم تا چن روز دیگه شایدم چن ماه دیگه 

ولی دوباره میام سراغتون😁😁🙂

و در نهایت اولین و تنها خواسته 

لطغا برای رسیدن و خوشبختی مون یدونه صلوات از ته دل مهمونم کنید ممنونتونم😍♥️