2777
2789
عنوان

مامانم خونمو مسخره میکنه میگه خیلی خونت زشته ناراحتم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 41 پست

والا اینطور که از وضع بابات وخانوادت حرف زدی 

عزیزم حق داره مامانت انتظار داشته توهم با یه شخص بهتر وبالتر ازدواج کنی 

یا حتی اگه هم نکنی لذتتو ببری خونه پدرت 

ولی الان که ازدواج کردی وتموم شده وشوهرتم خب دوسش داری دیگه به این چیزا فک نکن چون کاریش نمیشه کرد سعی کن باهم دیگه پیشرفت کنید شوهرتو تشویق کنی یه خونه بهتر بگیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسم نداریم رسممون اینکه کل جهاز رو داماد بخره و عیب میدونیم اگر دختر جهاز بخره

برادر شوهر من وضع مالیش متوسط رو به خوبه 

واسه دامادش یه خونه گرفته و جهزيه کامل 

کل زندگیش رو خرج این داماد کرده... 

نمیگم اینجوری کنن ولی اگه وضعشون خوبه کاش یه کمکی کنن... نمیکنن هیچی نگن بزارن در آرامش زندگیتو کنی... 

آبجیم شوهرش وضع مالی خوبی نداشت مامانم اینقد بهش سرکوفت میزد که تا مرز طلاق رفت نزار کسی از شوهرت یا زندگیت بد بگه بگو خداروشکر من راضیم همسرم خوبه آرامش دارم و... 

عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن گلم خانواده خیلی عشقه فقط مراقب شادی خودت و خونوادت باش 

وقتی خونوادت کنارت باشن اصلا آدم نباید درگیر مال دنیا بشه 

اینشالله خونه ی بزرگتر و دلباز میگرین چون خونه دلواز خیلی خوبه ❤

خودم عاشق شوهرم شدم گیر دادم یا این یا هیچکس 😔

خوب حالا هم لذت ببر

دوست داشتی کنار کس دیگه ای بودی ولی عاشقش نبودی

ان شاالله پیشرفت میکنین

ولی این که نمیزاره از حسابش سر در بیاری رو یه زنگ خطر بدون

با هم مشورت کنین برای رنگ و روغن خونه. البته باید سیاستش هم داشته باشی که چطور حسابش رو دستت بگیری برنامه ریزی کنی حتی برای خرید خونه جدید. کار سختی هست ولی شدنیه از چیزهای کوچیک شروع کن تا رگ خوابش دستت بیاد

در درجه اول میتونی لکه ها رو با توجه به جنس دیوار خونت پاک کنی سوراخ ها هم با خمیردندان سفید بپوشون

برادر شوهر من وضع مالیش متوسط رو به خوبه واسه دامادش یه خونه گرفته و جهزيه کامل کل زندگیش رو خرج این ...

درست میگید نباید سرکوفت زد

اما حمایت زیاد از داماد هم متاسفانه معمولا نتیجه عکس میده و باعث تنپرور شدن و پرو شدن فرد میشه 

و حتی دیگه کوچیک ترین تلاشی نمیکنه و چشمش به دست پدرزن هست

به نظرم پای انتخابت بمون و زندگیت رو بساز برای دیوارا میتونی از این رنگ هایی که با آب قاطی میکنن و زود خشک میشه اسمشو نمیدونم چیه بگیری و با شوهرت رنگ کنی برای فرش و بعضی وسایلم میتونی تو سایت دیوار دست دومشو بخری 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش

وضع مالی شوهرمن خوب نبود.. ولی بابام تا تونست کمک کرد بنده خدا... ازخورد وخوراک تا لباس واینا. الان زندگی روال شده.. منم همیشه ممنون  پدرمادرم هستم... راه دوری نمیره کمکتون کنن...