2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فیشیال کارم عزیزم

اجازه دارم ازت سوال بپرسم؟ تاپیک قبلی منو اگه دوست داشتی جواب بده. ممنونم ازت

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
بپرس گلم درخدمتم🥰

من پوستم خیلی خشکه رفتم آبرسان لوسرو خریدم شنیده بودم که خیلی آبرسانش قوی‌ هست.چند روزی استفاده کردم خیلی پوستم سرحال شده بود و راضی بودم ولی منافذ پوستم باز شدن الان دو روزه استفاده نکردم پوستم به خشکی قبلش برگشته منافذ هم دارن بسته میشن. من چیکارکنم؟؟؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
عزیزم باید روتین پوستی مناسب داشته باشی

شما میتونی یه روتین مناسب بهم بدی؟ الان منافذ باز شدن مشکل از نوع آبرسان و مرطوب‌کننده‌ست؟ یعنی مناسب پوستم نیستن؟

شما میتونی یه روتین مناسب بهم بدی؟ الان منافذ باز شدن مشکل از نوع آبرسان و مرطوب‌کننده‌ست؟ یعنی مناس ...

آره عزیزم اگه برگشته دیگه استفاده نکن یموقع پوستت رو بدتر میکنه پیج اینستامو میدم اگه دوسداشتی پیامم بده تا راهنماییت کنم