بستگی به دکتر داره عزیزم مامان من یه شب تو سی سی یو بود البته با آنژیو باز نشد فنر زد ولی کلا دکترش یه شب نگه میداشت یه دکتر دیگم بود که همون موقع مرخص میکرد
شوهر منم قراربود آنژیو بشه ک با داروگیاهی رفع شد..یکی داروی کشوز دیگری هم انگبین و بعدی لیموی تازه با سیر جوشوندم از صافی رد کردم هر روز میخوره یه لیوان
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ایشالله همیشه سلامت باشن.مراقبت های بعد از عمل چجوریه؟و اینکه غذا چی می تونه بخوره؟
بعدش که تا چندروز نباید چیز سنگین بلند کنه استرس و ناراحت نشه جای آنژیو هرروز شسته شه اگه از پا آنژیو شد از دسشویی فرنگی استفاده کنه نمک نخوره تا جای ممکن غذای سرخ کردنی نخوره داروهاش به موقع بخوره ایشالله زود خوب میشه عزیزم