2777
2789
عنوان

چجوری بدستش بیارم🥲😂

37 بازدید | 2 پست

اگه حوصله ندارین نخونین ولی اگه حوصله دارین بخونین و برای رضای خدا به منه عاشق کمک کنین🤣(شوخی کردم ولی خب انگار واقعا ازش خوشم میاد) 

رو هم دانشگاهیم کراشم 

شرایط رو میگم با توجه بهشون راهنماییم کنین

من داره ۲۰ سالم میشه اونم ۲۲ سالشه

کم همو میبینیم و حرف نمیزنیم درحالیکه باید حرف بزنیم چون یجورایی میشه گفت دوست اجتماعی هستیم (باهم دوره‌ی جهادی رفته بودیم و تو دانشگاه درباره‌ی موضوعاتی همفکری و مشورت میکنیم و..) البته حرف نزدنمون بخاطر یه اتفاقیه

ببینین من در برخورد با پسرا خصوصا کراشم خیلی خجالتیم چند بار بهم سلام داده از دور منم با خجالت جوابشو میدادم چون هم خجالتیم هم میترسیدم برام حرف دربیارن همکلاسیام. یبار طرف با سر بهم سلام داد ولی من ندیدم سلام دادنشو حس میکنم بخاطر همونه که دیگه بهم سلام نمیده وای😂🥲

من درونگرا و خجالتیم پسرا رو زیاد محل نمیدم و اضطراب اجتماعی دارم. دارم ترم ۴ میشم

پسره نقطه‌ی مقابل منه برونگراس با اعتماد بنفسه و خیلی راحت میتونه با دخترا حرف بزنه و شوخی کنه داره ترم ۸ میشه

هردومونم نسبتا مذهبی هستیم

آهان اینم بگم‌ توی دوره که رفته بودیم روز اول رفتارش و حالتش یطوری بود انگار رو من کراش بود طوریکه داشتم ازش زده میشدم ولی روز دوم دیدم دیگه نگاهم نمیکنه و با دختر همگروهیم حرف میزنه و شوخی میکنه و ازش رشته و ترمشو میپرسه(دختره هم برونکرا و خوش خندس و خیلی راحت با پسرا میگه و میخنده)‌. یبار که داشت باهاش میگفت و میخندید من از حسادت چشمامو میچرخوندم و اون در همون حال یهو برگشت سمتم و ازم سوال احمقانه ای پرسید که جوابشو میدونست. مامانم میگه احتمالا دیده من بهش زیاد رو نمیدم عمدا با دختره اونطوری رفتار کرده که حسادتمو تحریک کنه. شایدم کلا مدلشه و براش فرقی نداره با دختر حرف بزنه یا پسر.

و من چند روز پیش کلاس مشترکی باهاش داشتم و یواشکی ازش فیلم گرفتم تا ببینم من رو نگاه میکنه یا دختره رو و فکر کنم دوستاش فهمیدن چون همش داشتن سمت من نگاه میکردن و معذب بودن و همش چیزایی به همدیگه میگفتن و میخندیدن😭😂🤦 قرار شد یطوری رفتار کنم که انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده.

حالا من چجوری میتونم این پسره‌ی خر رو بدست بیارم؟ طرف اصلا خوشگل نیست ولی به چشم من خیلی خوشگل و جذاب میاد. دوستم میگه پسره رو گربه هم نگاه نمیکنه ولی من دومین باریه که از کسی خیلی خوشم میاد طوریکه براش گریه کردم(از شدت حسادتم به دختره😂🥲) چیکار کنم چجوری باهاش حرف بزنم نمیخوام خودمو مشتاق نشون بدم از یه طرف هم باید یطوری باشم که سمتم جذب شه ولی با این خجالتی و دست و پا چلفتی بودن که کسی جذبم نمیشه کومک🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید